vv Kloetinge
Kloetinge C1 heeft een prima voorbereiding achter de rug Afdrukken E-mail

Met 1 bekerwedstrijd, 2 oefenwedstrijden, 1 toernooi en 15 trainingen achter de rug kan Kloetinge ná a.s. zaterdag zien waar zij staan. De voorbereiding verliep voortvarend, met een overwinning op 3e divisieploegen JVOZ C2 (4-1) en MOC C1 (2-1) heeft Kloetinge C1 prima voetbal laten zien, natuurlijk is er werk aan de winkel, conditioneel, tactisch en fysiek kan er veel gewonnen worden, maar het begin mag er zijn.

Lees meer...
 
Kloetinge 7 boekt 1e overwinning Afdrukken E-mail

K7 2014-08-30.jpgEindelijk was de tijd daar, rijp voor het officieuze thuisdebuut op het Wesselopark van Kloetinge 7. Met wat tactische wissels ten opzichte van de desastreuze verliespartij bij SSV'65 wilde ome Krijger wat meer voetbal in het spel brengen. En dit wierp zijn vruchten af. De tegenstander van afgelopen zaterdag, Hoedekenskerke 2, wist niet wat hun overkwam toen de geslepen messen van K7 de bal van voetje naar voetje rond speelden. Het moordende tempo was niet door camera's bij te houden. Uitspraken als ''van het kastje naar de muur'', ''DIT IS TOTAALVOETBAL'' en ''BAM, in the face'' kwamen regelmatig langs bij de, ondanks het slechte weer, in groten getale supportersgroepen langs de zijlijn.

Lees meer...
 
Kloetinge ongeslagen in de beker poule Afdrukken E-mail

Kloetinge heeft na de overwinningen op Klindert en Dongen gelijk gespeeld tegen Moerse Boys. Op een ongebruikelijke wedstrijd avond ( maandagavond) uit tegen Zundert, u weet wel: van het bloemencorso tegen Moerse Boys. Vorige week nog afgelast wegens te veel regen.

Het strijdplan was duidelijk: probeer te winnen; geen blessures en geen kaarten oplopen. Op een mooi sportpark met een prachtige functionele kleedaccommodatie mochten we spelen op het trainingsveld want daar was verlichting en op het hoofdveld niet.

Lees meer...
 
Kloetinge E1 wint eerste bekerwedstrijd Afdrukken E-mail

IMG 7795 webVandaag speelden we onze eerste bekerwedstijd tegen DOSKO E1. We mochten ons omkleden in de hoofdkleedkamer. Het regende best wel veel maar we hadden er zin in. Wybrand was de scheidrechter, Cor en Jan waren onze coaches.

DOSKO trapte af en al snel kwamen wij in balbezit. In de eerste 5 minuten scoorde Sem 1-0. DOSKO kwam niet zo vaak aan de bal en niet langs onze sterke verdedigers. Door een eigen goal werd het 2-0. Daarna scoorden wij snel achter elkaar: Rogier 3-0, Renzo 4-0, Rogier 5-0, Mathijs 6-0, Rogier 7-0, en Renzo maakte vlak voor rust 8-0.

Lees meer...
 
nieuwe datums Afdrukken E-mail

De wedstrijd Moerseboys- Kloetinge zal as maandag 1 sept om 20.00 uur ingehaald worden
Ook voor de wedstrijd van Kloetinge 2 tegen SDO'63 is een nieuwe datum gevonden deze wedstrijd zal 9 september om 19.45 gespeeld worden

 
Nog maar 8 strafcodes in amateurvoetbal Afdrukken E-mail

Tuchtzaken amateurvoetbal kent per seizoen 2014-2015 nog maar acht strafcodes. Tot dusver konden scheidsrechters bij het invullen van het wedstrijdformulier kiezen uit 46 strafcodes; twintig voor gele kaarten, 26 voor rode kaarten. Vanaf 2014/2015 worden alle gele kaarten ondergebracht in één strafcode, voor de directe rode kaarten bestaan zes codes en daarnaast is er de code 'Overige overtredingen begaan door teamofficials'. Dit maakt een totaal van (nu nog maar) acht.

Lees meer...
 
Kloetinge 7 debuteert op de Zeeuwsche voetbalvelden Afdrukken E-mail

Zaterdag 23 augustus, een historische dag in het Zeeuwsche voetbal. Ondanks de terugkeer van HSV Hoek in de topklasse waren toch alle ogen gericht op de thuisbasis van SSV'65, 't Schenge. Het was hier waar de mannen van V.V. Kloetinge 7 hun officiële debuut maakte op de Zeeuwsche voetbalvelden.

Ondanks dat de bekerwedstrijden worden benadert als oefenwedstrijden, zodat het eerste vrije bekerweekend kan worden ingevuld door een trainingskamp in Groningen, stonden de vechtersbazen op scherp.

Lees meer...
 
Wedstrijdverslag bekerwedstrijd Klundert - Kloetinge Afdrukken E-mail

De eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen was een bekerwedstrijd in en tegen vv Klundert. Er werd al vroeg verzameld op Kloetinge, de selectie werd in een nieuw jasje gestoken door Joep Zoetewij en Sjaak van Zee herenmode. Namens de selectie wil ik dan ook Joep en Sjaak van Zee bedanken voor het sponsoren van deze top outfit!

Hierna volgde de reis naar Klundert. Om half drie werd er afgetrapt op sportpark Molenvliet.

Lees meer...
 
Verslag van toernooi Philippine, Kloetinge E1 Afdrukken E-mail

IMG 7670 webVandaag spelen we het eerste toernooi met de nieuwe E1. De eerste wedstrijd spelen we tegen Spui alleen de tegenstanders was niet zo goed en daarom wonnen we dus ook met 9-0. De tweede wedstrijd ging ook best makkelijk en die wonnen we ook. De volgende wedstrijd was tegen Terneuzen E2, dat was een best spannende wedstrijd. Terneuzen schoot hem in het begin op de paal maar even daarna schoot Rogier hem ook op de paal maar gelukkig scoorden we daarna wel en werd het uit eindelijk 4-0 voor ons.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Pagina 13 van 57
Banner
Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.