vv Kloetinge
Seizoensafsluiting, zaterdag 7 juni 2014 Afdrukken E-mail

Afgelopen zaterdag was het dan weer zover. De zoveelste afsluiting van het seizoen was weer een feit onder stralend weer. ’s Ochtends het traditionele ouder/kind toernooi. Ondanks de warmte is dit naar horen zeggen weer geslaagd geweest.
In de middag was er gelegenheid om deel te nemen aan de Bootcamp. Ondanks het vele promotie werk, viel de belangstelling tegen. In het begin waren er 23 deelnemers die verschillende onderdelen deden. Later op de middag werd de animo minder. Dit kwam zeker door de warmte.

Foto's seizoensafsluiting >>>

Lees meer...
 
B1 wint zinderende finale en promoveert naar 4de divisie! Afdrukken E-mail

B1 2  7 juni webNo guts no glory. Wie niet weet wat dit betekent,… vraag het aan Google. Voor wie zaterdag bij de wedstrijd van B1 tegen VOAB aanwezig was, is dit echter wel duidelijk. De jongens van B1 hebben met deze ijzeren mentaliteit een welverdiende promotie binnengesleept. Nadat B1 vorig jaar al van de 1ste klasse de hoofdklasse binnenwandelde, is het dit seizoen met versnelde pas direct doorgestapt naar de 4de divisie. Deze Kloetinge-lichting is er met recht eentje om in te lijsten!

Foto's wedstrijd, 7 juni finale nacompetitie >>>

Lees meer...
 
Internationaal toernooi C1 Pinksterweekend 2014 Afdrukken E-mail

De C1 heeft afgelopen weekend een mooi, gezellig en sportief toernooi gevoetbald in Wassenaar op de velden van Blauw Zwart. Zaterdagmorgen vroeg vertrokken we met z'n allen in twee busjes richting Wassenaar met als chauffeurs Serge en Jason, een gezellige boel!
Nadat we veilig! waren aangekomen begon het toernooi met een serieuze opening waarbij de vlag gehesen werd en de toernooihymne klonk!

Lees meer...
 
Uitslag verloting 2014 Afdrukken E-mail

De uitslag van de jaarlijkse loting is weer bekend. Bekijk hier de 25 winnende lotnummers.

 
Indeling C-teams seizoen 2014/2015 Afdrukken E-mail

Zie hier de nieuwe indelingen van de C-teams voor het seizoen 2014-2015.

 
B2 wint toernooi Kapelle Afdrukken E-mail

Op donderdag 29 mei 2014 speelde vv Kloetinge B2 een toernooi op Kapelle. In dit toernooi werden in twee poules van 4 teams gespeeld en vervolgens kruisfinales. Wij zaten in de poule bij Apollo B1, Goes B1 en Zeelandia Middelburg B3. De wedstrijden duurden 18 minuten.

Lees meer...
 
Voorbeschouwing zaterdag 7 juni 2014. UPDATE Afdrukken E-mail

Na een spectaculair hemelvaartsweekend met de bekerwinst van Kloetinge 2, de handhaving van Kloetinge 1 en het bereiken van de finale van de nacompetitie door Kloetinge B1 volgt aanstaande zaterdag de laatste ronde.

Lees meer...
 
Meer clips van de wedstrijd VVK 1 jl. zaterdag Afdrukken E-mail

Het verzoek bereikte ons om nog 3 YouTube clips van de zaterdag j.l. gespeelde wedstrijd op de website te plaatsen.

Lees meer...
 
Eind goed... Al goed !! Afdrukken E-mail

Namens de gehele selectie willen wij iedereen bedanken die ons het afgelopen jaar heeft gesteund. Het jaar verliep niet zo als we graag hadden gezien, maar dat hoort bij de sport.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Pagina 13 van 52

Voetbaldagen

Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.