vv Kloetinge
Kloetinge neemt één punt mee uit Hoornaar. Afdrukken E-mail

D96A7345 webUitgangspositie voor de wedstrijd SteDoCo – Kloetinge: SteDoCo gaat fier aan de leiding in de 3e periode en wil die positie graag verstevigen, Kloetinge schurkt na twee overwinningen op rij voorzichtig tegen de onderste middenmoot aan en vindt met een eventuele overwinning de aansluiting bij een aantal ploegen. Onder het toeziend oog van zo'n 400 toeschouwers (waaronder zo'n 15 ingevlogen leden van de BCK) en onder het genot van een heerlijk voorjaarszonnetje was het eerste kwartier van die belangen weinig te merken. Had Kloetinge wel het iets betere van  het spel, SteDoCo wist met veel fysieke inzet elke opzet tot een aanval te ontregelen.

Lees meer...
 
Kloetinge E4 ongeslagen kampioen Afdrukken E-mail

image 2Vandaag stond de wedstrijd tegen Walcheren E2 op het programma. Robin. Kaj en Dick hadden donderdag nog voor de beker met kloetinge E2 meegedaan (9 tegen 9) en hadden een belangrijk aandeel gehad in de prachtige 3-0 overwinning op hoofdklasser Terneuzense boys E1. Onze steunpilaren hadden zodoende deze week heel wat voetbaluren gemaakt. Kloetinge E2 is nu trouwens het enigste zeeuwse E-team wat door is in de beker en gaan nu de grenzen over.

Lees meer...
 
MZC'11 - Kloetinge F9 Afdrukken E-mail

Na de commotie van onze doordeweekse inhaalwedstrijd tegen Kapelle F1 eh... F4, traden we vandaag aan tegen de nummer laatst. Iedereen was present en had er ook zin in. Vanaf de eerste minuut gingen wij in de aanval en dat bleef de hele eerste helft zo.

Lees meer...
 
E2 plaatst zich voor de laatste 8 van de districtsbeker. Afdrukken E-mail

Op een zachte lente-avond staat de bekerwedstrijd tegen Terneuzense Boys E1 op het programma. De bekerwedstrijden voor hoofdklassers worden gespeeld op een aangepast speelveld waarop 9 tegen 9 met aangepaste spelregels gespeeld wordt. Aan dit bekertoernooi doen alle hoofdklassers uit het gehele district Zuid I mee. E2 was na 4 gespeelde bekerwedstrijden (tegen Arnemuiden E1, Kapelle E1, Zeelandia Middelburg E1 en Tholense Boys E1) inmiddels doorgedrongen tot de achtste finales (laatste zestien).

Lees meer...
 
Prima wedstrijd Kloetinge E6 Afdrukken E-mail

RCS E5 - Kloetinge E6, 5 april 2014

Vandaag op bezoek bij de club waar de gebroeders De Nooijer en Danny Blind (voor de jeugd: de vader van Daley Blind) zijn begonnen: het roemruchte Racing Club Souburg. Kloetinge E6 blijft koploper Kapelle op de hielen zitten, ook vandaag mogen we geen punten morsen. De afgelopen twee weken was het maar nipt en wonnen we met hangen en wurgen. Vandaag ontbreekt System die geblesseerd is, maar voor het overige is iedereen fit en aanwezig.

Lees meer...
 
Voorbeschouwing zaterdag 5 april 2014 Afdrukken E-mail

Jeugd
A 1 ontvangt Jeka A1 uit Breda, één van de betere ploegen. Na enkele nederlagen is het zaak weer punten aan het totaal toe te voegen, want ook de teams die laag geklasseerd staat, behalen de laatste weken veel punten.
Alliance uit Roosendaal ontvangt B1. Alliance staat laag geklasseerd, maar heeft in de derde periode al heel wat punten verzameld. Dus let op!
C1 gaat naar Internos C1 in Etten-Leur. Niks meer te winnen of te verliezen. Lekker voetballen!
Willem II/RKC D2 komt op bezoek bij D1. De achterstand is 7 punten, dus het gat lijkt te groot, maar weer een paar punten erbij is een goed resultaat in deze zware competitie.

Lees meer...
 
Kloetinge E8 wint in de avonduren van Wemeldinge E3 Afdrukken E-mail

Maandag 31 maart 2014, er stond een avondwedstrijd voor ons op het programma. De thuiswedstrijd tegen Wemeldinge E3 moest nog gespeeld worden. Het was mooi weer en er heerste een gezellige drukte op het Wesselopark. Er waren nog meer inhaalwedstrijden en er werd ook nog "gewoon" getraind.

Lees meer...
 
SteDoCo - Kloetinge 1 Afdrukken E-mail

Van de KNVB hebben wij bericht ontvangen dat de wedstrijd van a.s. zaterdag te Hoornaar zal aanvangen om 14.30 uur.

 
Graag aandacht voor het volgende: Afdrukken E-mail

Het na gebruik schoon achterlaten van kleedkamers en toiletten. Dit geldt voor zowel thuis- als uitwedstrijden. Het opgeruimd achter laten van de vergaderruimtes. Na vergaderingen blijkt dat er nog koffiebekers met lege  suiker- of melkzakjes, flesjes en glazen op de tafels blijven staan.
Tijdens een vergadering de  eventueel genuttigde consumpties vermelden op de lijst voor eigen gebruik. Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Het bestuur

 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Pagina 13 van 44

Inschrijven seizoen 2014-2015

Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.