vv Kloetinge
Kloetinge geeft het in tien minuten weg. Afdrukken E-mail
altWas het in deze competitie tot nu toe zo dat Kloetinge steeds in de laatste tien minuten 1 of 3 punten morste waardoor het vooralsnog  op een teleurstellende voorlaatste plaats bivakkeerde, tegen FC Rijnvogels (ook uit Katwijk) gaf Kloetinge het weer in tien minuten weg, zij het nu tussen de 53e en 63e minuut. 
In die periode scoorde FC Rijnvogels drie keer. Door twee keer te slap ingrijpen van de Kloetinge  verdediging konden  in de 53e minuut Martin Onderwater en in de 62e minuut Niels van Veen  op kinderlijk eenvoudige wijze scoren.
 
Lees meer...
 
Kloetinge F7 blijft zonder puntverlies Afdrukken E-mail

Op zaterdag 11 oktober boekte Kloetinge F7 al weer haar 6e overwinning op rij. Zowel in de beker als in de competitie zijn onze helden nog steeds zonder puntverlies. Dit keer moest Wemeldinge F3 er met 8-1 aan geloven.

Lees meer...
 
Veiling shirt Swansea City levert 750,- euro op Afdrukken E-mail

vv Kloetinge en BC Kloetinge veilde tijdens haar presentatieavond bij Rabobank Oosterschelde een gesigneerd shirt van Swansea City.

De opbrengst van de veiling was bestemd voor de actie van de 12-jarige Justin Janse uit Goes, die zo veel mogelijk geld wil ophalen voor Kika. Ad de Korte, directievoorzitter van Rabobank Oosterschelde, was met 750 euro de hoogste bieder.

Lees meer...
 
Kloetinge D7-Walcheren D6 (11-10-2014) Afdrukken E-mail

SupportersbuskopieWat een enthousiasme rondom Kloetinge D7. Wij stonden zaterdagmorgen om 10:00 uur met 20 supporters langs het veld in Vlissingen! Wij kunnen wel op zoek naar een sponsor voor een supportersbus!!! Klasse ouders, als trainers en begeleiders zijn we hier enorm trots op.

Verslag van de wedstrijd:
In het begin van de eerste helft ging het best goed we waren net iets beter dan Walcheren. We creëren veel kansen maar toch scoorde Walcheren als eerste 1-0. We kregen weer een paar kansen maar toen werd het 2-0. De koppies gingen hangen, daarna was Walcheren beter en kregen zij veel kansen en toen werd het natuurlijk 3-0. Ze kregen nog een paar kansen maar die scoorden ze niet.

Lees meer...
 
Kloetinge E4 verliest de 2e helft van Kapelle E4 Afdrukken E-mail

Kapelle E4 - Kloetinge E4, 11 oktober 2014

Ondanks de regen en een tegenstander die flink groter was, kwam onze E4 sterk uit de startblokken. Na een aantal mooie combinaties en een paar kleine kansen liepen we helaas tegen een counter aan: 1-0 en we hadden beter verdiend. Onder aanvoering van Mohab en Mitchell kwamen we sterk terug.

Lees meer...
 
Eerste verlies Kloetinge F1, HVV net een maatje te groot Afdrukken E-mail

Het vertrouwen bij aanvang van deze match was groot. Na een scherpe training donderdag werd al vrijdagavond naar deze wedstrijd toegeleefd. Alle dieetbeperkingen werden gerespecteerd. Reinier koos als bodem voor de friet speciaal met dito frikandel en een sprite, terwijl Joey zich voorbereidde middels het schransen van pannekoeken met suiker, banaan en appel. Kortom, niets stond weer een goede prestatie in de weg.

Lees meer...
 
Kloetinge F2 pakt de punten Afdrukken E-mail

MOC '17 F2 - Kloetinge F2, 11 oktober 2014

Na de kansloze nederlaag tegen koploper MZC'11 uit Zierikzee mogen we het vandaag opnieuw gaan proberen. Wederom een uitwedstrijd, deze keer naar Bergen op Zoom waar we tegen MOC mogen aantreden. We vertrekken met een complete selectie om iets over half acht vanuit Goes. Daan staat de eerste helft op doel.

Lees meer...
 
07-11-2014 : 3e editie VV Kloetinge Voetbalquiz Afdrukken E-mail

Pakken Joosse en Rooze de treble?

Op vrijdag 07-11-2014 staat de 3e editie van de VV Kloetinge Voetbalquiz weer op het programma. Denk jij alles te weten van het afgelopen WK? Weet jij wie afgelopen seizoen clubtopscorer van Corn Boys is geworden? Twijfel dan niet en meld je, samen met een partner aan voor deze geweldige avond. Weinig kennis van voetbalfeitjes, maar wel zin in een gezellige avond? Doe dan zeker mee!

Lees meer...
 
Voorbeschouwing zaterdag 11 oktober 2014 Afdrukken E-mail

Na een weekend waarin de senioren het prima deden en de jeugd tegen een aantal nederlagen aanliep, wederom een volle bak met wedstrijden.
De weken hierna zal het in verband met de herfstvakantie het iets minder zijn, maar wedstrijdzaken heeft bij de jeugd al gewaarschuwd om op te letten of er voldoende spelers aanwezig zijn. Vooral bij de jeugd kan dit problemen geven.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Pagina 13 van 24

Komende wedstrijd(en)

Zaterdag 31 januari
aanvang: 14:30 uur
Kloetinge logo -  smitshoek
Kloetinge Smitshoek
Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.