vv Kloetinge
Zeelandia Middelburg D7 - Kloetinge D6 Afdrukken E-mail

Vandaag zaterdag 1 november speelt Kloetinge D6 tegen Zeelandia Middelburg D7. Bij Kloetinge is Xander Boseler de aanvoerder, bij Zeelandia Middelburg is het de keeper. Zeelandia krijgt de aftrap. In de 17ste minuut scoort Kevin door een prachtige combinatie.

Lees meer...
 
Kloetinge laat op de valreep weer twee punten liggen. Afdrukken E-mail

We schrijven de 94e minuut: een Kloetinge speler geeft vanaf de helft van de tegenstander een onnodige corner weg. Uit de corner belandt de bal tegen de paal, waarna in een kluwen van spelers Kenny Fonseca de gelijkmaker: 3-3 kan aantekenen. De scheidsrechter laat nog wel aftrappen maar fluit direct daarna af. De teleurstelling (en het onbegrip) bij iedereen die Kloetinge een warm hart toedraagt is groot. Weer in blessuretijd broodnodige punten verspeeld.

Naar een gelijkspel zag het er overigens na 25 minuten niet uit.

Lees meer...
 
1e ‘Blauwe Kaart’ uitgedeeld door V.V.K. D7 Afdrukken E-mail

D7 blauwekaart2Een blauwe kaart? Wat is dat dan weer, er zijn toch alleen gele en rode kaarten...
Dit voetbalseizoen is de KNVB gestart met de 'Blauwe Kaart' actie voor het belonen van sportief en respectvol gedrag in en om het veld. V.V.K. D7 heeft zich hier voor aangemeld en afgelopen zaterdag de eerste 'Blauwe Kaart' uitgereikt aan de coach van Patrijzen D2.
De trainers en leiders van D7 willen graag hun steentje bijdragen aan sportief en respectvol gedrag bij hun team en de tegenstander. Dat doen ze ook al door wekelijks een aanvoerder aan te wijzen die die week positief heeft uitgeblonken tijdens trainingen een wedstrijd of zich op een andere manier positief heeft ontwikkeld of laten zien in en voor het team. Deze actie sluit hier dus mooi bij aan. We zouden het leuk vinden als er nog meer D, E, en F-teams van V.V. Kloetinge mee doen met de actie.
Maar ook tegenstanders, zodat we ook zelf eens een 'Blauwe Kaart' kunnen ontvangen en mee kunnen dingen naar de weekprijs van de KNVB. Naast stimuleren van positief gedrag, is er namelijk voor degene die de kaart ontvangt een code op de kaart, waarmee een kans wordt gemaakt op de weekprijs.

Lees meer...
 
Free Wi-Fi Afdrukken E-mail

free-wifi webEen lange wens van veel bezoekers van het Wesselopark is in vervulling gegaan vanaf vandaag is het mogelijk om op het Wesselopark gebruik te maken van van FREE Wi-Fi !
Iedereen kan met zijn ipad of smartphone gratis inlogen en kan in het clubhuis of rond alle velden gebruik maken van het Wi-Fi netwerk, in de kleed accommodatie is het nog niet mogelijk.

Het netwerk hangt er 2 weken op proef daarna gaan we kijken of het goed werkt. Opmerkingen of vragen kunnen altijd gesteld worden door even een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
We hopen dat er veel gebruik van gemaakt gaat worden zodat we kunnen testen of het systeem goed werkt.

 
Sponsor voor Kloetinge D6 Afdrukken E-mail

Kloetinge D6 - voorpagina


De spelers en begeleiding van Kloetinge D6 willen Stanley autoservice vriendelijk bedanken voor het sponsoren van de shirts.

 

 
Groen-wit verslaat groen-wit Afdrukken E-mail

Art foto 2510Tegen promovendus Spijkenisse moest het dan toch gebeuren: de eerste driepunter van dit seizoen. Extra belangrijk omdat met een eventuele overwinning meer dan waarschijnlijk de hatelijke laatste plaats zou worden verlaten, nog belangrijker omdat er met een eventuele overwinning voldoende zelfvertrouwen zou worden getankt voor de komende twee thuiswedstrijden tegen degradatiekandidaten Xerxes DZB en 's Gravenzande. 

Lees meer...
 
SSV'65 D2 - Kloetinge D6 (25/10/2014) Afdrukken E-mail

Op een vroege morgen moest Kloetinge D6 weer voetballen en nu een oefenwedstrijd tegen SSV'65 D2. Er waren er 2 die afwezig waren, dit waren Tim en Tom C.

Lees meer...
 
Kloetinge D7 - Patrijzen D2 (25-10-2014) Afdrukken E-mail

We moesten om 10 uur tegen de Patrijzen uit 's Heerenhoek op veld 4 achter de tribune.
De aanvoerder is Juriaan. We hadden 3 invallers: Niels, Robin en Dick want, de anderen
waren op vakantie. Echt iedereen had er super veel zin in. Nu de wedstrijd: Wij mochten
aftrappen en toen werd er lekker overgespeeld en toen maakten Robin in de 10de minuut
een actie en toen was het 1-0 we waren heel blij.

Lees meer...
 
Kloeting F7 bekert verder Afdrukken E-mail

domburg uit 1Op zaterdag 18 oktober staat de laatste poulewedsrtrijd in de eerste bekerronde voor Kloetinge F7 op het programma. Uit naar Domburg F2: zo ver weg zijn we voor het eerst. 

Het team is compleet, de koppies gespannen, het zonnetje schijnt en iedereen is fit, dus niets, nou ja, bijna niets, kan de 7e overwinning van F7 in de weg staan.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Pagina 13 van 26
Banner
Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.