vv Kloetinge
Goud in iedere (jeugd)voetballer?! Afdrukken E-mail

Vrijdagavond 4 april zal ik mijn onderzoeksresultaten aangevuld met praktische Tips en Tops over positieve coaching tonen.

geen-dierder-plek webNa de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en 11 jaar onderwijservaring heb ik in Januari mijn studie Master of Sports & Education afgerond. In mijn afstudeerfase heb ik vorig seizoen bij de A-en B junioren van de V.V. Kloetinge onderzoek gedaan naar een (positief) sport- en coachklimaat. Dit is onderdeel geweest van een landelijk onderzoek van NOC*NSF, buro Kennispraktijk, de universiteit van Brussel en verschillende sporthogescholen.
Hierbij zijn we SAMEN op zoek gegaan naar een veilig sport-en coachklimaat en hierbij hebben we (jeugd)voetbal bekeken vanuit pedagogisch perspectief. Graag zie ik jullie op vrijdagavond 4 april, 19:30 uur in het clubhuis van vv Kloetinge.

Jan Baaijens

 
Das Grosse Klusdurp Fest 2014 (update) Afdrukken E-mail

TirolersZaterdag 22 maart 2014 om 17.00 uur was het dan zover. Het grote feest kon beginnen. De feestgangers (al dan niet verkleed) stroomden binnen en na betaling en in ontvangst nemen van pul werd deze met voor ieder wat wils gevuld.
Buiten waren de koks (Joop en Fred) al bezig met het braden van de worsten en ui.
Hier werd gretig gebruik van gemaakt zowel door feestgangers als bezoekers van de club Heinenoord. Zij lieten de worst hun goed smaken.

Meer foto's >>>

Lees meer...
 
Bart Deprez en Sofyan Azzagari naar Goes, Ingmar Quist vertrekt. Afdrukken E-mail
woensdag, 26 maart 2014 09:15

Bart Deprez en Sofyan Azzagari maken komende zomer de overstap naar Goes. Voor Bart Deprez lagen hier onder meer voetbaltechnische overwegingen aan ten grondslag. Sofyan Azzagari hoopt bij Goes, na veel blessureleed, een nieuwe start te maken. Ingmar Quist gaat aan het einde van dit seizoen VV Kloetinge ook verlaten. Het is nog niet bekend bij welke club hij zijn carrière gaat voortzetten.

 
Kloetinge F9 - Kapelle F4, 22 maart 2014 Afdrukken E-mail

Vandaag een bekende tegenstander van de vorige competitie. Na een aantal verliespartijen werd het weer eens tijd voor drie punten. Keano was er helaas niet bij dus we hadden 9 frisse jongens en nadat Jay zijn voetbalschoenen had gekregen van zijn vergeetachtige moeder, konden we 9 tegen 9 spelen. Lekker geen wissels.

Lees meer...
 
Kloetinge E7 wint tegen Arnemuiden E3 met 4-3. Afdrukken E-mail

Op 22 maart 2014 stond de thuiswedstrijd tegen Arnemuiden E3 op het programma. De uitwedstrijd tegen Arnemuiden E3 was geëindigd in 2-2, na een spannende tweede helft. Deze wedstrijd zou de boeken ingaan als de wedstrijd van de gemiste kansen.

Lees meer...
 
Kloetinge kijkt voorzichtig naar de middenmoot. Afdrukken E-mail

Kloetinge - Heienoord, 22 maart 2014

DSC04119

Zonder de geblesseerden Tom Blomaard, Roy Mulder en Bert Hamer betrad Kloetinge onder een heerlijk zonnetje om half 3 het veld. Grote vraag was natuurlijk of Kloetinge de aardige tweede helft van vorige week tegen Oranje Wit vandaag een vervolg zou kunnen geven. Met een eventuele overwinning zouden de groen witten, afhankelijk van de wedstrijden waarbij 's Gravenzande en Xerxes DZB waren betrokken, één of wellicht twee plaatsjes stijgen. Na maandenlang geploeter zou dan de verlossende 10e plaats op de ranglijst zijn bereikt. Ook voor de Hoekse Waarders was de opdracht duidelijk: winnen, zodat rechtstreekse degradatie misschien nog kan worden voorkomen.

Lees meer...
 
Kloetinge 2 delft het onderspit in derby tegen SSV Afdrukken E-mail

Kloetinge 2 - SSV'65 2, 22 maart 2014

Na het gelijkspel van vorige week tegen Pelikaan was vandaag de dag om revanche te nemen en aansluiting bij de bovenste plaatsen te houden. Dat moest dan maar gebeuren tegen buurvereniging SSV. Op papier zou dat moeten kunnen want SSV staat lager dan Kloetinge. Toch was de heenwedstrijd verre van gemakkelijk verlopen, en SSV heeft al een aantal prima resultaten neergezet.

Lees meer...
 
Zwaar bevochten mooie overwinning voor B2 Afdrukken E-mail

Kloetinge B2 - Steenbergen B2, 22 maart 2014

Vandaag de zware thuiswedstrijd tegen Steenbergen B2. We weten dat Steenbergen eengoede en sterke ploeg is met een heel goede keeper. Dit zijn wel de mooiste wedstrijden van het seizoen met strijd van begin tot eind. De stand bij start van de wedstrijd is dat wij op de 3e plaats staan en Steenbergen op de 4e plaats. Vorige keer hebben we deze wedstrijd in de blessuretijd net verloren met 4-2, nadat we vlak daarvoor in de laatste minuut de gelijkmaker hadden gemaakt.

Lees meer...
 
Kloetinge F5 wint uit bij MZC'11 F3 Afdrukken E-mail

De jongens (en papa’s en mama's) konden vandaag uitslapen. Er werd pas afgetrapt om 11.00 uur. Jorik en Peter waren niet aanwezig. De trainers besloten om 9 tegen 9 te spelen en Wesley was aanvoerder. Met Bodhi op doel werd er afgetrapt voor de eerste helft. Het bleek een wedstrijd te worden van veel afstand schoten en daardoor ook mooie doelpunten.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Pagina 13 van 42

Inschrijven seizoen 2014-2015

Banner

Sponsors 2013

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.