vv Kloetinge
Beste fotograferende ouders, oma's en opa's, tante's en oom's , enz. Afdrukken E-mail

Elk jaar wisselen veel teams van samenstelling.
Of dat nu de spelers of de leiding betreft,  ieder jaar  worden er van ieder team nieuwe foto’s gemaakt  en geplaatst op www.vvkloetinge.nl bij het betreffende teamoverzicht. 

Lees meer...
 
Jurgen (Kloetinge4) stapt in het Huwelijksbootje Afdrukken E-mail

DSC05263 web

 

 

 

 

Vandaag is een feestelijke dag voor Jurgen van Cutsem en zijn Linda. Vanmorgen in de Grote Kerk in Goes gaven zij elkaar het ja-woord.

Jurgen, oud speler van Kloetinge 4 en met zijn bedrijf De Roompot sponsor van Kloetinge, zag er stralend uit, evenals bruid Linda.

We wensen het kersverse bruidspaar heel veel geluk en liefde toe!

 
Pupillen Scheidsrechter Afdrukken E-mail

Het zal de op zaterdagmorgen aanwezig bezoekers van het sportpark ongetwijfeld zijn opgevallen dat de wedstrijden van onze jongste jeugd het vorige seizoen onder leiding hebben gestaan van juniorenleden van onze vereniging.

Zij hebben zich in het kader van hun maatschappelijke stage aangemeld als scheidrechters voor de wedstrijden van de E- en F-pupillen. In een enkel geval geven zij ook leiding aan wedstrijden van de D-pupillen.

Lees meer...
 
Michel Maaskant treedt in dienst bij sponsor vv Kloetinge Afdrukken E-mail

Bouwman Michel-MaaskantMichel Maaskant, speler van ons 1e elftal, is op 1 september begonnen als accountmanager Documentsystemen bij onze sponsor Bouman Kantoor Totaal.
Wij wensen Michel en Bouman Kantoor Totaal veel succes in deze nieuwe samenwerking.

 
Kloetinge C1 heeft een prima voorbereiding achter de rug Afdrukken E-mail

Met 1 bekerwedstrijd, 2 oefenwedstrijden, 1 toernooi en 15 trainingen achter de rug kan Kloetinge ná a.s. zaterdag zien waar zij staan. De voorbereiding verliep voortvarend, met een overwinning op 3e divisieploegen JVOZ C2 (4-1) en MOC C1 (2-1) heeft Kloetinge C1 prima voetbal laten zien, natuurlijk is er werk aan de winkel, conditioneel, tactisch en fysiek kan er veel gewonnen worden, maar het begin mag er zijn.

Lees meer...
 
Kloetinge 7 boekt 1e overwinning Afdrukken E-mail

K7 2014-08-30.jpgEindelijk was de tijd daar, rijp voor het officieuze thuisdebuut op het Wesselopark van Kloetinge 7. Met wat tactische wissels ten opzichte van de desastreuze verliespartij bij SSV'65 wilde ome Krijger wat meer voetbal in het spel brengen. En dit wierp zijn vruchten af. De tegenstander van afgelopen zaterdag, Hoedekenskerke 2, wist niet wat hun overkwam toen de geslepen messen van K7 de bal van voetje naar voetje rond speelden. Het moordende tempo was niet door camera's bij te houden. Uitspraken als ''van het kastje naar de muur'', ''DIT IS TOTAALVOETBAL'' en ''BAM, in the face'' kwamen regelmatig langs bij de, ondanks het slechte weer, in groten getale supportersgroepen langs de zijlijn.

Lees meer...
 
Kloetinge ongeslagen in de beker poule Afdrukken E-mail

Kloetinge heeft na de overwinningen op Klindert en Dongen gelijk gespeeld tegen Moerse Boys. Op een ongebruikelijke wedstrijd avond ( maandagavond) uit tegen Zundert, u weet wel: van het bloemencorso tegen Moerse Boys. Vorige week nog afgelast wegens te veel regen.

Het strijdplan was duidelijk: probeer te winnen; geen blessures en geen kaarten oplopen. Op een mooi sportpark met een prachtige functionele kleedaccommodatie mochten we spelen op het trainingsveld want daar was verlichting en op het hoofdveld niet.

Lees meer...
 
Kloetinge E1 wint eerste bekerwedstrijd Afdrukken E-mail

IMG 7795 webVandaag speelden we onze eerste bekerwedstijd tegen DOSKO E1. We mochten ons omkleden in de hoofdkleedkamer. Het regende best wel veel maar we hadden er zin in. Wybrand was de scheidrechter, Cor en Jan waren onze coaches.

DOSKO trapte af en al snel kwamen wij in balbezit. In de eerste 5 minuten scoorde Sem 1-0. DOSKO kwam niet zo vaak aan de bal en niet langs onze sterke verdedigers. Door een eigen goal werd het 2-0. Daarna scoorden wij snel achter elkaar: Rogier 3-0, Renzo 4-0, Rogier 5-0, Mathijs 6-0, Rogier 7-0, en Renzo maakte vlak voor rust 8-0.

Lees meer...
 
nieuwe datums Afdrukken E-mail

De wedstrijd Moerseboys- Kloetinge zal as maandag 1 sept om 20.00 uur ingehaald worden
Ook voor de wedstrijd van Kloetinge 2 tegen SDO'63 is een nieuwe datum gevonden deze wedstrijd zal 9 september om 19.45 gespeeld worden

 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Pagina 13 van 58
Banner
Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.