vv Kloetinge
Monitoring veilig sportklimaat bij v.v. Kloetinge. Afdrukken E-mail

Oproep voor alle leden en andere betrokkenen bij v.v. Kloetinge.

Hoe vind jij de sfeer op de club en wat kan er beter?
Laat het weten via het invullen van deze vragenlijst. Dit kan uiterlijk tot 4 mei 2014.

Resultaten bekijken.
Indien de vragenlijsten ingevuld zijn (door de vertegenwoordiger én minimaal 20 leden), kunnen de resultaten van jouw vereniging hier bekeken worden.

Wij danken je bij voorbaat voor het invullen en wensen je veel succes met de acties bij v.v. Kloetinge.

Lees meer...
 
Kloetinge 2 scoort er op los tegen de Zwerver Afdrukken E-mail

Voor deze Paasmaandag stond de inhaalwedstrijd tegen De Zwerver in Kinderdijk op het programma. De wedstrijd telt nog mee voor de tweede periode. We staan daarin eerste en zo'n periodetitel geeft recht om voor volgend seizoen te bekeren tegen de standaard elftallen.

Lees meer...
 
Kloetinge E3 Kampioen van de schaduw Hoofdklasse E-pupillen Afdrukken E-mail

Steen E2 – Kloetinge E3, 17 april 2014

E3kampioen2 webNa een zwaar bevochten overwinning op Kapelle E2, reizen we op deze middag met een complete selectie af naar Steen om daar tegen de plaatselijke E2 onze laatste competitiewedstrijd te gaan spelen. De boodschap is duidelijk: Er moet gewonnen worden om kans te maken op de titel!

De jongens zijn zich daar van bewust getuige de serieuze kopjes in de kleedkamer. Nadat de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd fluit, is het Kloetinge E3 dat het initiatief neemt.

Lees meer...
 
Kloetinge E7 opnieuw winst op Veere E2. Afdrukken E-mail

Op zaterdag 19 april stond alweer de laatste competitie match thuis tegen Veere E2 op het programma. Na het kampioenschap in de najaarscompetitie in december kon E7 nu nog kampioen worden als SSV65 E2 zou verliezen bij de Noormannen en Kloetinge E7 zou winnen. Met prachtig weer werd een leuke wedstrijd gespeeld tegen Veere E2.

Lees meer...
 
Knap herstel van Kloetinge 2 tegen Nw Lekkerland Afdrukken E-mail

Het is en blijft een bijzondere competitie! Ondanks de zeer matige resultaten in de maand maart staan we nog steeds hoog in de ranglijst, en doordat de concurrentie ook punten blijft verspelen is en blijft het spannend. Vandaag de wedstrijd tegen Nieuw Lekkerland. Een ploeg die misschien minder aanspreekt dan ASWH, Kozakken Boys, Heerjansdam, of streekgenoot SSV, maar in de derde periode staan ze wel bovenaan. Ze zijn aan een indrukwekkende reeks bezig, dus we zijn gewaarschuwd.

Lees meer...
 
Kloetinge F9 - MZC'11 F4 Afdrukken E-mail

Na de mooie overwinning tegen de koploper Krabbendijke moesten we zaterdag 19 april 2014 tegen de nummer laatst aantreden. We moesten waken voor gemakzucht en in de eerste minuten ging MZC ook brutaal in de aanval. Daarna waren wij wakker en werden de Zierikzeërs onder druk gezet.

Lees meer...
 
Kloetinge door gelijkspel in de problemen. Afdrukken E-mail

Kloetinge - XerzesDZB, 19 april 2014
Ondanks de wielerwedstrijd "ZLM tour" waren er toch nog 350 toeschouwers naar het zonovergoten Wesselopark gekomen om Kloetinge te zien aantreden tegen XerzesDZB uit Rotterdam. Kloetinge kwam fel en gretig uit de startblokken en overrompelde daarmee de tegenstander. 
In de 8e minuut mocht Wouter de Craene een cornerbal nemen en hij bereikte Maarten van Rosevelt, welke de bal hard in schoot. Keeper Jesper Hogedoorn sloeg de bal met één hand half weg en Michel Maaskant was zeer attent en bracht de 1-0 op het scorebord.

Lees meer...
 
B2 nog een overwinning van kampioenschap Afdrukken E-mail

Woensdag 16 april speelde Kloetinge B2 een thuiswedstrijd tegen Rillandia B1. Rillandia is een redelijk sterke tegenstander. Ze stonden een aantal plekken onder ons. We moesten ze wel kunnen verslaan want het hele team was aanwezig en fit.

Lees meer...
 
Wederom bericht van het contractspelersfront Afdrukken E-mail

Vanmiddag op de persconferentie, na de thuiswedstrijd Kloetinge 1- XerxesDZB, is bekend gemaakt dat volgend seizoen Urvin van Hekelen en Dangelo Martien bij de Kloetinge spelen. Urvin van Hekelen speelt op dit moment bij HSV Hoek en Dangelo Martien bij Goes.

 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Pagina 13 van 47

Komende wedstrijd(en)

Zaterdag 20 september
aanvang: 14:30 uur
smitshoek -  Kloetinge logo
Smitshoek Kloetinge

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.