vv Kloetinge
Kloetinge E7 wint topper thuis van SSV'65 E2 Afdrukken E-mail

TOP E7 05042014Op zaterdag 5 april stond de topper thuis tegen koploper SSV’65 E2 op het programma. Bij winst van SSV’65 E2 waren ze kampioen. Aan Kloetinge E7 om hier een stokje tussen te steken. De uitwedstrijd was bij een goed voetballend SSV verloren (en zeer harde wind) met 5-1. Kloetinge E7 begon uitstekend aan de wedstrijd en liet SSV alle hoeken van het veld zien. Ten opzichte van vorige wedstrijden was Justin gepositioneerd voor de verdediging met de Tommies (TomC en TomD). Dit pakte goed uit. Alle speelden een uitstekende wedstrijd.

Lees meer...
 
Monsterscore Kloetinge F5 uit bij Brouwershaven Afdrukken E-mail

Zaterdag 5 april 2014 hadden we de uitwedstrijd tegen Brouwershaven F1. Een tegenstander waar de jongens van de F5 nog niet eerder tegen hadden gevoetbald. Gezien de stand op de ranglijst zou een overwinning moeten kunnen. Op het niet gemaaide natte gras was het even wennen. Maar al gauw pakten wij het initiatief in de wedstrijd.

Lees meer...
 
Zege Kloetinge 2 in topper maakt competitie weer spannend Afdrukken E-mail

Na de toch wel teleurstellende resultaten van de afgelopen weken konden we vandaag goede zaken doen. Eigenlijk kunnen we veel directer stellen dat we vandaag moesten winnen om het seizoen niet als een nachtkaars uit te laten gaan. Jordan benadrukte in zijn wedstrijd bespreking terecht het gegeven dat bij verlies in de wedstrijd van vandaag de laatste competitiewedstrijden een soort van oefenwedstrijden zouden worden en dat niemand maar dan ook niemand zin heeft om op 2de paasdag naar Kinderdijk te rijden voor een potje voetbal om des keizers baard. Er moest en zou vandaag gewonnen worden.

Lees meer...
 
Kloetinge neemt één punt mee uit Hoornaar. Afdrukken E-mail

D96A7345 webUitgangspositie voor de wedstrijd SteDoCo – Kloetinge: SteDoCo gaat fier aan de leiding in de 3e periode en wil die positie graag verstevigen, Kloetinge schurkt na twee overwinningen op rij voorzichtig tegen de onderste middenmoot aan en vindt met een eventuele overwinning de aansluiting bij een aantal ploegen. Onder het toeziend oog van zo'n 400 toeschouwers (waaronder zo'n 15 ingevlogen leden van de BCK) en onder het genot van een heerlijk voorjaarszonnetje was het eerste kwartier van die belangen weinig te merken. Had Kloetinge wel het iets betere van  het spel, SteDoCo wist met veel fysieke inzet elke opzet tot een aanval te ontregelen.

Lees meer...
 
Kloetinge E4 ongeslagen kampioen Afdrukken E-mail

image 2Vandaag stond de wedstrijd tegen Walcheren E2 op het programma. Robin. Kaj en Dick hadden donderdag nog voor de beker met kloetinge E2 meegedaan (9 tegen 9) en hadden een belangrijk aandeel gehad in de prachtige 3-0 overwinning op hoofdklasser Terneuzense boys E1. Onze steunpilaren hadden zodoende deze week heel wat voetbaluren gemaakt. Kloetinge E2 is nu trouwens het enigste zeeuwse E-team wat door is in de beker en gaan nu de grenzen over.

Lees meer...
 
MZC'11 - Kloetinge F9 Afdrukken E-mail

Na de commotie van onze doordeweekse inhaalwedstrijd tegen Kapelle F1 eh... F4, traden we vandaag aan tegen de nummer laatst. Iedereen was present en had er ook zin in. Vanaf de eerste minuut gingen wij in de aanval en dat bleef de hele eerste helft zo.

Lees meer...
 
E2 plaatst zich voor de laatste 8 van de districtsbeker. Afdrukken E-mail

Op een zachte lente-avond staat de bekerwedstrijd tegen Terneuzense Boys E1 op het programma. De bekerwedstrijden voor hoofdklassers worden gespeeld op een aangepast speelveld waarop 9 tegen 9 met aangepaste spelregels gespeeld wordt. Aan dit bekertoernooi doen alle hoofdklassers uit het gehele district Zuid I mee. E2 was na 4 gespeelde bekerwedstrijden (tegen Arnemuiden E1, Kapelle E1, Zeelandia Middelburg E1 en Tholense Boys E1) inmiddels doorgedrongen tot de achtste finales (laatste zestien).

Lees meer...
 
Prima wedstrijd Kloetinge E6 Afdrukken E-mail

RCS E5 - Kloetinge E6, 5 april 2014

Vandaag op bezoek bij de club waar de gebroeders De Nooijer en Danny Blind (voor de jeugd: de vader van Daley Blind) zijn begonnen: het roemruchte Racing Club Souburg. Kloetinge E6 blijft koploper Kapelle op de hielen zitten, ook vandaag mogen we geen punten morsen. De afgelopen twee weken was het maar nipt en wonnen we met hangen en wurgen. Vandaag ontbreekt System die geblesseerd is, maar voor het overige is iedereen fit en aanwezig.

Lees meer...
 
Voorbeschouwing zaterdag 5 april 2014 Afdrukken E-mail

Jeugd
A 1 ontvangt Jeka A1 uit Breda, één van de betere ploegen. Na enkele nederlagen is het zaak weer punten aan het totaal toe te voegen, want ook de teams die laag geklasseerd staat, behalen de laatste weken veel punten.
Alliance uit Roosendaal ontvangt B1. Alliance staat laag geklasseerd, maar heeft in de derde periode al heel wat punten verzameld. Dus let op!
C1 gaat naar Internos C1 in Etten-Leur. Niks meer te winnen of te verliezen. Lekker voetballen!
Willem II/RKC D2 komt op bezoek bij D1. De achterstand is 7 punten, dus het gat lijkt te groot, maar weer een paar punten erbij is een goed resultaat in deze zware competitie.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Pagina 13 van 45

Inschrijven seizoen 2014-2015

Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.