vv Kloetinge
Kloetinge D1 pakt drie belangrijke punten Afdrukken E-mail

Kloetinge D1 is goed uit de winterslaap gekomen en heeft de uitwedstrijd tegen de Baronie D1 met 1-3 gewonnen. Baronie D1 staat niet zoveel hoger op de ranglijst in de tweede divisieen het was dus zaak om te winnen om naar boven te kunnen blijven kijken en eventueel aansluiting te kunnen gaan maken met de onderkant van de middenmoot.

Lees meer...
 
Storing wedstrijdprogramma achter de rug Afdrukken E-mail

Afgelopen zaterdag 1 februari 2014 was er voor bezoekers op de Kloetinge website via het RPGO wedstrijdprogramma helaas geen informatie te verkrijgen over eventuele afgelastingen. Een storing in het programma, veroorzaakt door een koppeling met de KNVB Dataservice, was de boosdoener. De storing is inmiddels weer verholpen.

Het ongemak kwam extra slecht uit, omdat veel mensen binnen en buiten onze vereniging op zoek waren naar informatie over het al of niet doorgaan van de wedstrijden. Liefst 1547 bezoekers met in totaal bijna 9000 pageviews bezochten afgelopen zaterdag www.vvkloetinge.nl. Dat is een recordaantal in de geschiedenis van de website.

In een extra geplaatst bericht konden de bezoekers lezen over de afgelastingen. Door de regen van afgelopen vrijdag en zaterdag konden uiteindelijk maar 15 Kloetinge teams de wei in.

 
Kloetinge E7 start goed in de voorjaarscompetitie. Afdrukken E-mail

Na het kampioensfeest in 2013 is de competitie van Kloetinge E7 goed van start gegaan in de derde klasse. Hieronder vindt van de twee eerste partijen een wedstrijdverslag.

Lees meer...
 
Kloetinge E6 ontwaakt uit winterslaap! Afdrukken E-mail

Goes E2 - Kloetinge E6, 01-02-2014 

Vandaag de tweede competitiewedstrijd van de voorjaarscompetitie. De eerste wedstrijd ging kansloos verloren tegen Kapelle E3, dus we hadden wat goed te maken. Helaas hebben we vandaag geen complete en fitte selectie, Britt en System zijn afwezig. Desondanks hebben we een goede en fitte ploeg om buurman Goes het lastig te maken.

Lees meer...
 

Maandag 27 januari 2014

Het bestuur maakt het volgende droevige bericht bekend

Vanmiddag hebben wij het bericht ontvangen van het overlijden van

andre lockefeir02

Andre Lockefeir

in de leeftijd van 66 jaar.

Vanmorgen heeft Andre een hartaanval gehad, helaas heeft snelle en deskundige hulp niets meer voor hem kunnen betekenen. Dit bericht heeft ons diep geraakt.

We verliezen in hem een trouwe vrijwilliger.

Onze gedachten zijn bij zijn vrouw Rina en verdere familie.

De crematie zal plaatsvinden op vrijdag 31 januari om 11:30 uur
in het crematorium te Middelburg.
Aansluitend is er gelegenheid de familie te condoleren.

In memoriam


 

 
Voorbeschouwing zaterdag 1 februari Afdrukken E-mail

Op een dag, die voor vele mensen diepe sporen heeft achtergelaten middels de ramp, starten we weer met een volle wedstrijdkalender. De winter ligt een beetje op de loer, maar we gaan ervanuit dat er gespeeld gaat worden. De mooie overwinningen van Kloetinge 1 en 2 mochten er zijn.

Lees meer...
 
Kloetinge F5 sterk uit de startblokken Afdrukken E-mail

Na een welverdiende winterstop en een sterk gespeeld kersttoernooi moest F5 beginnen met een uitwedstrijd tegen (een oude bekende) Patrijzen F2. De selectie was niet helemaal compleet, want de zieke Sven van Tricht had zich afgemeld. Bodhi was deze wedstrijd aanvoerder en er werd besloten om 9 tegen 9 te spelen, waardoor er geen wissels waren.

Lees meer...
 
Kloeting D2 weer te sterk voor Zeelandia D2 Afdrukken E-mail

Vandaag speelden we tegen Zeelandia Middelburg waarvan we vorige week nog met 8-0 van hadden gewonnen. We begonnen de wedstrijd het was goed weer en de eerste helft hadden we wat kansjes maar er werd niet gescoord. We kwamen nog goed weg toen Middelburg op de lat schoot.

Lees meer...
 
RCS E1 - Kloetinge E1 Afdrukken E-mail

Vandaag staat de eerste wedstrijd na de winterstop weer op het programma en dat blijkt een heel andere wedstrijd dan verwacht, want wat heeft dat geweldige KNVB verzonnen? Laten we er voor kiezen om in de winterstop gewoon even een andere competitie er van te maken??? Daardoor staat er vandaag de wedstrijd tegen RCS E1 op het programma.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Pagina 13 van 35

Komende wedstrijd

Zaterdag 3 mei
aanvang: 14:30 uur
smitshoek -  Kloetinge logo
Smitshoek Kloetinge

Sponsors 2013

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.