vv Kloetinge
Kloetinge D2 – Zeelandia D2 Afdrukken E-mail

We moesten vandaag tegen Zeelandia D2. Zij doen het ook goed in de competitie dus we gingen geconcentreerd de wedstrijd in. De eerste helft speelden we veel op de helft van de tegenstander. We hadden 2 grote kansen maar die gingen er net niet in.

Lees meer...
 
Wedstrijd ASWH - Kloetinge 1 Afdrukken E-mail

Kloetinge vergeet de punten mee te nemen uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Onder het toeziend oog van welgeteld  579 toeschouwers en dat van scheidsrechter H.J.G.M  van Beek , die de geblesseerde voormalig topscheidsrechter R. Luinge verving, heeft Kloetinge niet voor het eerst dit seizoen verzuimd verdiende punten mee te nemen naar Zeeland. Uitgangspositie: ASWH met drie overwinningen op rij goed de winterstop ingegaan, Kloetinge met een behoorlijke reeks in december bijna middenmoter, blijkens het programmaboekje van ASWH wordt Kloetinge als een soort Angstgegner gezien. En inderdaad: de allereerste competitiewedstrijd in Kloetinge verloor ASWH, het zij eerlijk gezegd niet helemaal terecht.

Lees meer...
 
Een tussenbalans - Kloetinge 1 en 2 Afdrukken E-mail

Nu we na de winterstop weer gaan voetballen is het goed een tussenbalans op te maken. We beginnen met Kloetinge 1 en 2, omdat die als eerste teams aan de bak moeten.

Kloetinge 1
Doelstelling was korter bij de top van de hoofdklasse te komen. Op dit moment is dit nog niet gelukt. Het is nu eerst zaak om bij de onderste plaatsen weg te komen. Oranje Wit en Heinenoord zijn de voornaamste kandidaten om rechtstreeks te degraderen.

Lees meer...
 
Voorbeschouwing zaterdag 18 januari Afdrukken E-mail

Na enkele weken winterstop starten beker- en competitievoetbal weer aanstaande zaterdag. Kloetinge 1 en 2 pakken de competitie weer op. A 1 en F 1 spelen voor de beker, terwijl een aantal jeugdteams ook competitieverplichtingen hebben.

Lees meer...
 
Succesvolle MTB- en Wandeltocht (update foto's) Afdrukken E-mail

Zaterdag 11 januari 2014 werd voor de 6e keer de door vv Kloetinge georganiseerde MTB- en Wandeltocht gehouden. Met 363 MTB'ers en 245 wandelaars kwam het totaal op 608 deelnemers.

MTB-wandeltocht 2014-fotoII

Lees meer...
 
Bekerloting Afdrukken E-mail

Na de wedstrijd ASWH – Kloetinge (komende zaterdag) vindt de loting plaats voor de resterende bekerwedstrijden (17.00 uur). Zoals gebruikelijk splitst district Zuid I de wedstrijden in een oostelijk en westelijk deel.

Lees meer...
 
Mini-cursus hersteltrainer Afdrukken E-mail

Op drie woensdagavonden wordt een mini-cursus hersteltrainer gegeven door Adrie Poldervaart. Adrie Poldervaart is sportfysiotherapeut en revalidatietrainer bij Excelsior Rotterdam. Daarnaast is hij trainer bij de Zwaluwen uit Vlaardingen.

Tijdens deze drie bijeenkomsten, zal hij in gaan op  diverse blessures zoals de enkelblessure, de knieblessure en de hamstringblessure.

Lees meer...
 
Voorbereidingstoernooi C-junioren 2e seizoenshelft Afdrukken E-mail

Afgelopen zaterdag 11 januari, kregen de C-junioren de kans om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft van hun competitie. In samenwerking met vier studenten van Hogeschool Zeeland is het Fysiotherapie Centrum 'De Tol' toernooi georganiseerd. De deelnemende teams waren uiteraard Kloetinge C1, Steenbergen C1, Halsteren C1, HVV '24 C1 en RCS C1. Rond 9:00 kwamen de ploegen een voor een aan op het Wesselopark en maakten zich gereed om er een leuke voetbalochtend van te maken.

Lees meer...
 
Kloetinge D1, sponsoring, 1ste seizoenshelft, zaalvoetbal Afdrukken E-mail

Het team dat uitkomt in de 2e divisie heeft een zwaar seizoen achter de rug, wisselende resultaten, over het algemeen redelijk tot goed voetbal maar aan scorend vermogen en het creeeren van kansen ontbreekt het vaak.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Pagina 13 van 33

Sponsors 2013

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.