vv Kloetinge
F7 wint ook in 3e klasse Afdrukken E-mail

Na een welverdiende krokusvakantie stonden op zaterdag 21 februari (bijna) alle helden van 'Herbstmeister' F7 weer op het veld. Een klasje hoger en tegenstander is Lebo F2. Youran Panday verplicht rust en Ezra Moerman uit logeren: Sven van Tricht valt in.

Lees meer...
 
As. zaterdag Kloetinge D1 tegen MOC'17 D1 Afdrukken E-mail
Aanstaande zaterdag staat de topper tegen MOC'17 D1 op het programma voor onze jongens.
MOC'17 staat 1ste in onze competitie en daarom zal het een echter topper worden waarin onze boys alle steun vanaf de kant kunnen gebruiken.
Lees meer...
 
Kloetinge F5 wint in kou van directe concurrent Afdrukken E-mail

Vandaag dan eindelijk de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Na wat afgelastingen de afgelopen weken ging onze wedstrijd vandaag tegen Kruiningen toch door. Een oude bekende en direct concurrent. Helaas misten we Jesse (ziek) en Jay (vakantie), maar de andere jongens hadden er zin in.

Lees meer...
 
Kloetinge 1 kan niet stunten tegen ASWH. Afdrukken E-mail

altDe heftige regenbuien van de laatste dagen dreigde nog roet in het eten te gooien maar na de herkeuring werd het veld alsnog goedgekeurd en kon er gespeeld worden tegen ASWH uit Hendrik Ido Ambacht.
De ziekenboeg bij Kloetinge wordt alsmaar groter. Yves Nyemb was ook geblesseerd geraakt en voor hem mocht de vorige week tegen Zwaluwen Vlaardingen, verdienstelijk ingevallen Wouter Duvekot vanaf de aftrap beginnen.

Lees meer...
 
Kloetinge 1 laat kansen op 1 of 3 punten liggen. Afdrukken E-mail

ZWA-VVKNa de loodzware uitwedstrijd tegen Katwijk, die verdienstelijk met slechts 2-1 werd verloren, stond er vandaag weer een zware uitwedstrijd op het programma. In Vlaardingen: Zwaluwen uit, een wedstrijd die de afgelopen jaren meestal tot stevige nederlagen leidde. Eén of meer punten meenemen uit Vlaardingen zou dan ook een klein wondertje zijn, ook al omdat Kloetinge niet op volle oorlogssterkte kon aantreden.

Lees meer...
 
Onze club op Omroep Zeeland Afdrukken E-mail
omroepzeeland onzeclub
Uitzending van 15 februari 2015 @omroepzeeland

Onze club: VV Kloetinge (Truc)

Onze club: VV Kloetinge (Penalties)

Dinsdag 27 januari zijn er heel de avond opnames gemaakt op het Wesselopark voor het programma Onze Club van Omroep Zeeland. De uitzending werd afgelopen zondag 15 februari om 18.15 uur uitgezonden en daarna ieder opnieuw uitgezonden.

Op internet wordt de uitzending in gedeelten gepubliceerd, zie de filmpjes hierboven.

 
BUITENGEWONE LEDENVERGADERING 9 FEBRUARI 2015. Afdrukken E-mail

In de buitengewone ledenvergadering van 9 februari 2015 is de voorgestelde contributie verhoging met betrekking tot een aangepast kledingbeleid door de leden afgewezen. Het bestuur zal zich verder gaan beraden over hoe nu verder met de kleding en kledingsponsoring.

Namens het bestuur.

 
D4 wint eerste competitiewedstrijd Afdrukken E-mail

Zaterdag, 24 januari 2014: Kloetinge D4 - Wemeldinge D1

De wedstrijd begint als het fluitsignaal van de scheidsrechter klinkt. Na een paar minuten krijgt Kloetinge een hoekschop. De hoekschop word genomen, de keeper van Wemeldinge botst met een medespeler en raakt geblesseerd. De keeper gaat eraf en er gaat een medespeler keepen.

Lees meer...
 
Jong Kloetinge dinsdag in aktie Afdrukken E-mail

As dinsdag 10 febr komt jong Kloetinge in aktie tegen de Meeuwen 1. De thuis wedstrijd begint om 20.00 uur . Ook Donderdag avond is er een wedstrijd dan speelt Kloetinge 2 om 20.00 uur thuis tegen Terneuzen 1.

 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Pagina 13 van 38
Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.