vv Kloetinge
B2 vierde op internationaal toernooi Poperinge Afdrukken E-mail

kampioenB2a

Met een vierde plek op het internationale toernooi in het Belgische Poperinge heeft de B2 een zeer succesvol seizoen afgesloten. Na het behaalde kampioenschap, dik verdiend na een beslissingswedstrijd, volgden twee toernooien. Bij Tholense Boys werd een matige tweede plek behaald, maar het toernooi in Kapelle werd verdiend gewonnen na strafschoppen. De vierde plek afgelopen weekend was ook verdiend en met een beetje geluk had een finaleplek er ook in gezeten.

Lees meer...
 
Alex Jobse nieuwe speler Kloetinge Afdrukken E-mail

Alex Jobse afkomstig van VV Serooskerke maakt de overstap naar de VV Kloetinge. De 22 jarige speler is een voorhoede speler en is de 6e nieuwe speler die volgend seizoen het groen witte shirt zal dragen.

 
Seizoensafsluiting, zaterdag 7 juni 2014 Afdrukken E-mail

Afgelopen zaterdag was het dan weer zover. De zoveelste afsluiting van het seizoen was weer een feit onder stralend weer. ’s Ochtends het traditionele ouder/kind toernooi. Ondanks de warmte is dit naar horen zeggen weer geslaagd geweest.
In de middag was er gelegenheid om deel te nemen aan de Bootcamp. Ondanks het vele promotie werk, viel de belangstelling tegen. In het begin waren er 23 deelnemers die verschillende onderdelen deden. Later op de middag werd de animo minder. Dit kwam zeker door de warmte.

Foto's seizoensafsluiting >>>

Lees meer...
 
B1 wint zinderende finale en promoveert naar 4de divisie! Afdrukken E-mail

B1 2  7 juni webNo guts no glory. Wie niet weet wat dit betekent,… vraag het aan Google. Voor wie zaterdag bij de wedstrijd van B1 tegen VOAB aanwezig was, is dit echter wel duidelijk. De jongens van B1 hebben met deze ijzeren mentaliteit een welverdiende promotie binnengesleept. Nadat B1 vorig jaar al van de 1ste klasse de hoofdklasse binnenwandelde, is het dit seizoen met versnelde pas direct doorgestapt naar de 4de divisie. Deze Kloetinge-lichting is er met recht eentje om in te lijsten!

Foto's wedstrijd, 7 juni finale nacompetitie >>>

Lees meer...
 
Internationaal toernooi C1 Pinksterweekend 2014 Afdrukken E-mail

De C1 heeft afgelopen weekend een mooi, gezellig en sportief toernooi gevoetbald in Wassenaar op de velden van Blauw Zwart. Zaterdagmorgen vroeg vertrokken we met z'n allen in twee busjes richting Wassenaar met als chauffeurs Serge en Jason, een gezellige boel!
Nadat we veilig! waren aangekomen begon het toernooi met een serieuze opening waarbij de vlag gehesen werd en de toernooihymne klonk!

Lees meer...
 
Uitslag verloting 2014 Afdrukken E-mail

De uitslag van de jaarlijkse loting is weer bekend. Bekijk hier de 25 winnende lotnummers.

 
Indeling C-teams seizoen 2014/2015 Afdrukken E-mail

Zie hier de nieuwe indelingen van de C-teams voor het seizoen 2014-2015.

 
B2 wint toernooi Kapelle Afdrukken E-mail

Op donderdag 29 mei 2014 speelde vv Kloetinge B2 een toernooi op Kapelle. In dit toernooi werden in twee poules van 4 teams gespeeld en vervolgens kruisfinales. Wij zaten in de poule bij Apollo B1, Goes B1 en Zeelandia Middelburg B3. De wedstrijden duurden 18 minuten.

Lees meer...
 
Voorbeschouwing zaterdag 7 juni 2014. UPDATE Afdrukken E-mail

Na een spectaculair hemelvaartsweekend met de bekerwinst van Kloetinge 2, de handhaving van Kloetinge 1 en het bereiken van de finale van de nacompetitie door Kloetinge B1 volgt aanstaande zaterdag de laatste ronde.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Pagina 13 van 53

Komende wedstrijd(en)

Zaterdag 25 oktober
aanvang: 14:30 uur
Spijkenisse - Kloetinge logo
Spijkenisse Kloetinge

Met de bus naar Quick Boys

Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.