vv Kloetinge
Kloetinge C1 overtuigend aan hoofdklasse avontuur begonnen! Afdrukken E-mail

Kloetinge C1 heeft inmiddels 4 wedstrijden gespeeld! In deze 4 wedstrijden hebben zij 2 tegendoelpunten om de oren gehad en 12 doelpunten voor gescoord.

Er hebben 13 spelers gespeeld en 2 verschillende keepers, waarbij 1 keeper (2 wedstrijden gekeept) de 0 in de competitie wist te behouden, de andere keeper heeft 2x in 1 wedstrijd de bal uit het net moeten vissen en dus 1 x zijn goal schoon gehouden!
We hebben uit 4 wedstrijden 12 punten weten te halen, deze kunnen in ieder geval niet meer worden afgepakt.

Lees meer...
 
Voorbeschouwing zaterdag 4 oktober 2014 Afdrukken E-mail

Op de eerste zaterdag van oktober (Werelddierendag) een vol programma met maar liefst 23 thuiswedstrijden. Onze vrijwilligers kunnen dus volop aan de bak om alles goed te laten verlopen. Afgelopen zaterdag was ik actief op het wedstrijdsecretariaat. Met bewondering kijk ik dan naar de vele vrijwilligers (ook van de tegenpartij) voor hun inzet. Op een klein incident na verliep alles prima. Ook nog een tip voor de supporters van het eerste elftal: B1 speelt ook in Hendrik-Ido-Ambacht tegen ASWH B1. Twee teams die de punten goed kunnen gebruiken. Wellicht eerder vertrekken om B1 te steunen.

Lees meer...
 
BCK op de Contacta Afdrukken E-mail

De netwerkbeurs "Contacta" wordt gehouden op 4, 5 en 6 november in de Zeelandhallen in Goes. Op het BCKplein staat een aantal leden.

BCK-contacta-logo021014-2

Lees meer...
 
Kloetinge E1 wint met grote cijfers in Middelburg Afdrukken E-mail

FC dauwendaele E1 - Kloetinge E1, 24 september 2014

We begonnen niet zo heel goed dus de tegenstander had de bal en ging voorbij onze verdediging en kwam toen in een situatie 1 tegen 1 en ze benuttigde de situatie en stond 1-0 in de 3e minuut toen in de 10e minuut kreeg FC Dauwendaele een vrije trap en schoot die binnen maar Levy zat er wel aan maar niet genoeg 2-0, daarna gingen we in de aanval en Robin gaf de bal voor en Tim scoorde 2-1.

Lees meer...
 
Kloetinge – Katwijk: wedstrijd duurt vijf minuten te lang Afdrukken E-mail

Kloetinge - Katwijk, 27 september 2014

Lekker veel toeschouwers (veel meegereisde Katwijkers) en een heerlijk najaarszonnetje: de voorwaarden voor een mooie voetbalmiddag op het Wesselopark waren uitstekend. Tegenstander van de groenwitten was niet de eerste de beste, de landskampioen van 2012-2013, afgelopen jaar verrassend uit de Topklasse gedegradeerd, nu fier aan kop 9 uit 3 en een imposant doelsaldo. Overigens op de voet gevolgd door die andere twee ploegen uit Katwijk, Quick Boys en Rijnvolgels. En dat met een plaats waar ternauwernood 4300 mensen wonen. De start van Kloetinge is wat minder indrukwekkend te noemen: slechts 1 punt uit drie wedstrijden, voornamelijk veroorzaakt door cruciale individuele fouten in het slotdeel van de wedstrijden. Door blessures ontbraken bij Kloetinge Yves, Bjorn, Roy en Wouter. Dangelo kon door andere omstandigheden niet aanwezig zijn.

Lees meer...
 
Kloetinge D5 op stoom tegen Kapelle D3 Afdrukken E-mail

Kapelle D3 - Kloetinge D5, 27 september 2014

Na een matige wedstrijd tegen SSV65 D2 (maar 3-1 winst). Moesten de jongens tegen Kapelle D3 aantreden. Op papier zou het lastig kunnen worden, omdat zij met 6-3 gewonnen hadden van SSV 65.

Het trainersduo Bunt en van Eijkeren hadden na aanleiding van de vorige wedstrijd een nieuwe opstelling gemaakt. Er moesten drastische veranderingen plaats vinden om het legioen na het matige vertoonde spel weer tevreden te stellen. De familie Bunt en de Punder weten als Feyenoordfan maar al te goed, hoe frustrerend het is als de prestaties en vertoonde spel wat achter blijven.

Lees meer...
 
Kloetinge F2 maatje te groot voor Kapelle F1 Afdrukken E-mail

Kloetinge F2-Kapelle F1, 27 september 2014

Vandaag de derde competitiewedstrijd, of toch eigenlijk de tweede want Luctor F1 is overgeplaatst naar de hoofdklasse. Dus we staan voor deze wedstrijd op 1 gespeeld en 1 punt. Het kan dus nog alle kanten op. De eerste thuiswedstrijd kunnen we met een complete selectie afwerken en ook vandaag start Daan als keeper.

Lees meer...
 
Kloetinge F7 wint weer Afdrukken E-mail

Zaterdagochtend 27 september 2014 verzamelt Kloetinge F7 weer lekker vroeg bij de Kloetingse Kerk. Na een rustig ritje over de A58 bereiken onze helden Krabbendijke. Op het programma staat de wedstrijd tegen de plaatselijke F4.

Lees meer...
 
SSV D3 - Kloetinge D7 Afdrukken E-mail

Zaterdag 27 september was het de beurt aan Britt om aanvoerder te zijn. We stonden al om half negen op het veld bij SSV. Nadat we de warming up hadden gedaan kon de wedstrijd beginnen. Wij hadden aftrap en in de 1e minuut maakte Thijmen meteen een actie. Sam maakte een hele mooie redding voor het goal.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Pagina 13 van 22
Banner
Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.