vv Kloetinge
Kloetinge D5 overklast SSV'65 Afdrukken E-mail

SSV'65 - Kloetinge D5, 29 november 2014

Vandaag stond de wedstrijd tegen SSV'65 D2 op het programma. Dit zijn altijd speciale wedstrijden tegen onze buren. Er stond voor beide teams niets meer op het spel. Het was deze competitie duidelijk dat er 2 ploegen bovenuit staken en niet in deze klasse thuis hoorden. Zeelandia Middelburg en Kloetinge. Ook vandaag bleek dit maar weer. Kaj en Rowin hadden vandaag andere verplichtingen. Om dit gemis op vangen werden Robin en Niels op het middenveld gepositioneerd.

Lees meer...
 
Kloetinge F7 Kampioen! Afdrukken E-mail

FullSizeRenderOp de zonovergoten zaterdagochtend 29 november 2014 gaat Kloetinge F7 vol goede moed naar Waarde. Tegen de plaatselijke F1 moet minimaal een punt worden gepakt om het kampioenschap definitief veilig te stellen. Dat lukt, maar hoe?!

 

Lees meer...
 
Keurige winst F6 tegen Kapelle F3 Afdrukken E-mail

29 november 2014

Vooraf was de vraag hoe de jongens van F6 het er, na de 3-8 overwinning van vorige week tegen SSV'65 F2, af zouden brengen tegen Kapelle F3. Het antwoord volgde na een onderhoudende wedstrijd, waarin de tegenstander in de eerste helft lange tijd de beter voetballende ploeg was en op 0-1 voorsprong kwam.

Lees meer...
 
Kapelle D4-Kloetinge D7 Afdrukken E-mail

Sint fotokopieZaterdag 29 november was ik aanvoerder en moet dus ook een verslag schrijven. We mochten aftrappen en we hadden mooie acties en we waren fel. Jammer genoeg kregen we na een paar minuten een tegendoelpunt. We wouden het weer gelijk maken maar kregen toch nog een tweede tegendoelpunt. We probeerden toch nog een doelpunt voor de rust te maken maar dat lukte niet. Toen was het rust.

Lees meer...
 
Zwemfeest VV Kloetinge Afdrukken E-mail

Zaterdag 22 november was het dan eindelijk zover. De scheurkalender was helemaal op, het VV Kloetingefeest in het Omnium kon beginnen..... De eerste enthousiastelingen stonden om half zes al te wachten tot de deuren zouden openen. Eerst nog gauw een frietje genuttigd, DJ Jordi was alles al aan het opbouwen.

Lees meer...
 
Kloetinge F2 toont veerkracht Afdrukken E-mail

Kloetinge F2 - Tholense Boys F1, 29 november 2014

Afgelopen zaterdag alweer de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie. Inzet de tweede plaats in de  eerste klasse. De uitwedstrijd hebben we gelijk gespeeld, eens zien wat het vandaag wordt. Jona is weer hersteld en we zijn dan ook compleet. Mees staat de eerste helft op doel.

Lees meer...
 
Voorbeschouwing zaterdag 29 november 2014 Afdrukken E-mail

Er staat een drukke zaterdag te wachten met 47 wedstrijden, waarvan 24 thuis. Onze wedstrijdsecretaris zal rustig aan doen i.v.m. een operatie aan zijn oog. Maar de rest is mans genoeg om alles in goede banen te leiden. Voor de klassen met 12 teams is het de laatste wedstrijddag van de eerste competitiehelft. Voorgaande jaren kon je dan het schema van de 1e helft volgen, maat de KNVB heeft hier wijzigingen in aangebracht.

Lees meer...
 
Kloetinge C3 knokt zich naar de overwinning Afdrukken E-mail

Kloetinge C3 – Brouwershaven C1        (22-11-2014)

Wederom een thuiswedstrijd voor de mannen van de C3. Na een aantal verloren partijen werd vorige week weer eens overtuigend gewonnen. Blijven ze in een goede flow en pakken ze deze week weer de 3 punten? Hier het verslag van onze aanvoerder Indy Boonstra.

Lees meer...
 
Sensationele overwinning Kloetinge 1. Afdrukken E-mail

Vuurwerk-22111422-11-2014.
Om half elf vertrok de spelersbus en een half uur later de supporters bus, met 50 supporters en 250 Zeeuwse bolussen richting Katwijk om te spelen tegen Quick Boys. Met dank aan Joep Zoetewei en bakker Bliek voor het organiseren van de supporters bus en de bolussen. Na aangekomen te zijn op het werkelijk prachtig sportpark "Nieuw Zuid" werden de bolussen onder andere uitgedeeld in de bestuurskamer en sponsorhome. Dit werd ten zeerste gewaardeerd, zoals ook de speaker nog een keer aanhaalde voor het omroepen van de opstellingen van beide verenigingen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Pagina 13 van 31
Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.