vv Kloetinge
Wim, bedankt voor de samenwerking Afdrukken E-mail

Wim BedanktAan het einde van het seizoen is het moment om een voetbaljaargang af te sluiten. Vaak is dit een gezellige barbeque, een drankje, een dansje en ook het moment om afscheid te nemen van vertrekkende spelers. Helaas is het zo dat spelers, trainers en (in mindere mate) mensen uit de begeleiding komen en gaan. Dit jaar was het ook niet anders. Zelf vind ik het altijd hartstikke jammer, maar laten we niet sentimenteel doen, het hoort erbij .... 1 persoon heeft besloten te stoppen nadat de slotdag van VV Kloetinge heeft plaatsgevonden, hier is dus (nog) geen afscheid van genomen. Omdat ik zelf een drietal jaar op prettige wijze heb mogen samenwerken met deze gepassioneerde vrijwilliger kan ik het niet over mijn hart krijgen om hem via de achterdeur te laten gaan. Wim Francke bedankt voor het samenwerken, namens mezelf, maar (ik weet bijna zeker) ook namens veel spelers en VV Kloetinge.

Lees meer...
 
Roompot Vakanties sponsor van vv Kloetinge!! Afdrukken E-mail

vvkloetinge roompotMaandagmorgen 30 juni heeft penningmeester Cees de Vrieze samen met Jurgen van Cutsem, CEO van Roompot Vakanties, een sponsorovereenkomst getekend. Roompot Vakanties verbindt zich gedurende 1 jaar aan vv Kloetinge, tijdens dit jaar zal een evaluatie plaatsvinden. Naast een aanzienlijk sponsorbedrag zal Roompot Vakanties de "man of the match" verkiezing adopteren. Bij het Dick Bunttoernooi zal Roompot Vakanties middels acties aanwezig zijn, stelt Roompot een gratis weekend weg ter beschikking als prijs bij de jaarlijkse verloting. Alle leden zullen bij ontvangst van de ledenpas aan het begin van het seizoen een kortingsbon van Roompot Vakanties ontvangen. Wij zijn Roompot Vakanties en haar CEO en Kloetingelid Jurgen van Cutsem zeer erkentelijk voor hun bijdrage aan de vereniging. Op de foto tekenen Jurgen van Cutsem en Cees de Vrieze het contract.

Lees meer...
 
Selectie Kloetinge 2, seizoen 2014 - 2015 Afdrukken E-mail

De selectie van Kloetinge 2 is rond voor het seizoen 2014-2015. Redelijk wat mutaties ten opzichte van vorig seizoen, maar een hoog gehalte spelers uit de eigen jeugd, en ook enkele spelers die overgekomen zijn van andere verenigingen. Een jonge talentvolle ploeg, met  een gemiddelde leeftijd van 21 jaar, die ook komend seizoen gaat voor een toppositie in de reserve hoofdklasse. Door het behalen van een periodetitel afgelopen seizoen bekert Kloetinge 2 komend seizoen weer tegen standaard elftallen.

Lees meer...
 
Uitreiking 2e prijs jaarlijkse verloting Afdrukken E-mail

verloting Jeremiasse XXLWynston Wleh, speler van A1 is de gelukkige winnaar geworden van de tweede prijs bij de jaarlijkse verloting van de vv Kloetinge. Op de foto krijgt Wynston de prijs uitgereikt van Gertjan van de Berge, bedrijfsleider van fiets en fitness XXL (Jeremiasse Goes).
Fiets en fitness XXL heeft kortgeleden een nieuw pand geopend waar iedere fiets en fitness liefhebber zijn hart kan ophalen. De vv Kloetinge bedankt fiets en fitness XXL voor de mooie bijdrage.

 
Indeling B-teams seizoen 2014/2015 Afdrukken E-mail

Zie hier de nieuwe indelingen van de B-teams voor het seizoen 2014-2015.

 
B2 vierde op internationaal toernooi Poperinge Afdrukken E-mail

kampioenB2a

Met een vierde plek op het internationale toernooi in het Belgische Poperinge heeft de B2 een zeer succesvol seizoen afgesloten. Na het behaalde kampioenschap, dik verdiend na een beslissingswedstrijd, volgden twee toernooien. Bij Tholense Boys werd een matige tweede plek behaald, maar het toernooi in Kapelle werd verdiend gewonnen na strafschoppen. De vierde plek afgelopen weekend was ook verdiend en met een beetje geluk had een finaleplek er ook in gezeten.

Lees meer...
 
Alex Jobse nieuwe speler Kloetinge Afdrukken E-mail

Alex Jobse afkomstig van VV Serooskerke maakt de overstap naar de VV Kloetinge. De 22 jarige speler is een voorhoede speler en is de 6e nieuwe speler die volgend seizoen het groen witte shirt zal dragen.

 
Seizoensafsluiting, zaterdag 7 juni 2014 Afdrukken E-mail

Afgelopen zaterdag was het dan weer zover. De zoveelste afsluiting van het seizoen was weer een feit onder stralend weer. ’s Ochtends het traditionele ouder/kind toernooi. Ondanks de warmte is dit naar horen zeggen weer geslaagd geweest.
In de middag was er gelegenheid om deel te nemen aan de Bootcamp. Ondanks het vele promotie werk, viel de belangstelling tegen. In het begin waren er 23 deelnemers die verschillende onderdelen deden. Later op de middag werd de animo minder. Dit kwam zeker door de warmte.

Foto's seizoensafsluiting >>>

Lees meer...
 
B1 wint zinderende finale en promoveert naar 4de divisie! Afdrukken E-mail

B1 2  7 juni webNo guts no glory. Wie niet weet wat dit betekent,… vraag het aan Google. Voor wie zaterdag bij de wedstrijd van B1 tegen VOAB aanwezig was, is dit echter wel duidelijk. De jongens van B1 hebben met deze ijzeren mentaliteit een welverdiende promotie binnengesleept. Nadat B1 vorig jaar al van de 1ste klasse de hoofdklasse binnenwandelde, is het dit seizoen met versnelde pas direct doorgestapt naar de 4de divisie. Deze Kloetinge-lichting is er met recht eentje om in te lijsten!

Foto's wedstrijd, 7 juni finale nacompetitie >>>

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Pagina 13 van 53

Komende wedstrijd(en)

Zaterdag 1 november
aanvang: 14:30 uur
Kloetinge logo - xerxesdzb
Kloetinge XerxesDZB

Met de bus naar Quick Boys

Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.