vv Kloetinge
Nieuwe Kleding voor jongens Kloetinge F2 Afdrukken E-mail

F2 2013-2014-2Nieuwe kleding voor de jongens van VV Kloetinge F2 dankzij Auto Albert (www.autoalbert.nl) en ES Consult (www.esconsult.nl).

 

Lees meer...
 
Overtuigende overwinning Kloetinge F3 – Goes F1 Afdrukken E-mail

Na een goede wedstrijd tegen 's Heer Arendskerke F1, waarbij Kloetinge F3 met 8-0 won en een tegenvallende uitwedstrijd tegen SJO LEBO / SVN F1 uit Nieuwdorp, die met 0-4 werd verloren, was het F3 team er weer klaar voor, om op het eigen veld tegen Goes F1 (5 oktober) te strijden.

Lees meer...
 
Koploper Sliedrecht ontsnapt aan nederlaag tegen Kloetinge 2 Afdrukken E-mail

Kloetinge2-Sliedrecht2 1

Vandaag was dan de dag dat we ons echt konden meten aan een tegenstander uit de top van de ranglijst. Vandaag komt v.v, Sliedrecht op bezoek. Een wedstrijd om naar uit te kijken, het is heerlijk weer, hebben een prima selectie, spelen op veld 4 en Sliedrecht speelt in de kleuren van onze aartsrivaal Hoek. Meer motivatie is niet nodig.

Lees meer...
 
Kloetinge E4 begint sterk aan de competitie Afdrukken E-mail

De jongens van Kloetinge E4 zijn het seizoen goed begonnen. Na een kortstondig avontuur in de 3e klasse ( 15-0 overwinning) werd uiteindelijk gehoor gegeven aan de wens om in een hoger klasse ingedeeld te worden. Uiteindelijk willen de verdedigers en keeper ook wat te doen krijgen. Nadat vorige week het sterke GPC Vlissingen E1 met 4-2 van de mat werd gespeeld, traden de jongens tegen Veere E1 aan.

Lees meer...
 
Wemeldinge F2 - Kloetinge F5 eindigt in monsterscore! Afdrukken E-mail

Onze mannen van F5 stonden op deze mooie warme nazomerochtend te popelen om de voetbalweide weer in te gaan! We hoefden niet vroeg uit de veren dus iedereen was lekker fit! Na wat onduidelijkheid over de doellijn en de stippellijn kon de wedstrijd beginnen.

Lees meer...
 
Driepunter voor Kloetinge D1 in Hardinxveld !!! Afdrukken E-mail

Na een prima trainingsweek de uitwedstrijd naar Hardinxveld om daar te spelen tegen de plaatselijke D1. Justin was licht geblesseerd aan zijn voet begon op de bank (training gemist) en Prem (gebroken hand) zou alleen in geval van nood spelen. De goed leidende scheidsrechter en tegenstander waren hiermee akkoord gegaan.

Lees meer...
 
HVV E1 - Kloetinge E2 Afdrukken E-mail

Zaterdag was het mijn beurt om aanvoerder te zijn. Het was een spannende wedstrijd. Maar het beste is dat we hebben gewonnen met 3-4 van hulst. Na een paar minuten was het jammer genoeg 1-0 voor hulst. Maar na een poosje werd er gescoord door Koen 1-1 was toen de stand.

Lees meer...
 
Kloetinge - RVVH Afdrukken E-mail

DSC02402Onder een mild nazomerzonnetje gingen de 400 toeschouwers op het Wesselopark er eens lekker voor zitten want tegenstander RVVH uit Ridderkerk is al jaren een garantie voor een lekkere wedstrijd. Doorgaans trekt RVVH uit bij Kloetinge aan het langste eind, afgelopen seizoen maakte Kloetinge  met een overtuigende 4-1 een eind aan een negatieve reeks van vijf jaar.

Lees meer...
 
D4 zoekt nog dringend spelers! Afdrukken E-mail

Het D4 team van VVKloetinge bestaat op dit moment uit 11 spelers en is dringend op zoek naar jongens of meisjes die in dit team willen voetballen. Het is een leuk, gezellig en enthousiast team. D4 traint op dinsdag van 17:00 tot 18:00 en op donderdag van 17:30 tot 18:30.

Kom jij ons versterken?!?

 
<< Start < Vorige 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende > Einde >>

Pagina 28 van 34

Sponsors 2013

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.