vv Kloetinge
Jeugd neemt het stokje over! Afdrukken E-mail

Jeugd-kaartjes-verkEerder las u het bericht dat Jan den Dekker na 30 jaar trouwe dienst gestopt is met het verkopen van lootjes bij de wedstrijden van Kloetinge 1.
Bij het begin van het seizoen hebben een aantal spelers van C1 deze taak op zich genomen. En niet zonder succes want ze evenaren de verkopen van Jan zelfs! Ondanks de regen gisteren was het resultaat boven verwachting.
Ivo van de Broeke, Jesse Mol, Mick Schraepler, Steijn de Bruine en Dennis van Dienst zijn verkopers van de lootjes. Geweldig dat de jeugd het stokje over neemt.
Nog een verandering bij de veldverloting: vanaf gisteren worden de bekende tassen met inhoud gesponsord door de Agrimarkt waarvoor onze dank.

 
Mossel/kipavond Afdrukken E-mail

Na het debacle van vorig jaar heeft de evenementencommissie gemeend toch weer een mosselavond te organiseren.

alt

Dit keer in combinatie met Karaoke/78-toeren. Afgelopen zaterdag was het dan zover.

Na het verlies van het 1ste in het voorprogramma van het 7de welke wedstrijd om 16.15 uur begon en werd opgeluisterd met muziek van een blaaskapel, begon rond 18.30 uur het nuttigen van de mossels en halve kip, verzorgd door Ricardo de Marco en zijn gezelschap. Het was zowel in de kantine als de tent bijzonder gezellig en het werd steeds gezelliger omdat de mossels en kip van uitstekende kwaliteit waren. Schrijver heeft ten minste geen enkele klaagzang gehoord. De opkomst was ook groot, verschillende elftallen hadden zich dan ook massaal ingeschreven. Namens de evenementencommissie hiervoor dank aan de personen die dit hebben bewerkstelligd.

Lees meer...
 
Kloetinge geeft het in tien minuten weg. Afdrukken E-mail
altWas het in deze competitie tot nu toe zo dat Kloetinge steeds in de laatste tien minuten 1 of 3 punten morste waardoor het vooralsnog  op een teleurstellende voorlaatste plaats bivakkeerde, tegen FC Rijnvogels (ook uit Katwijk) gaf Kloetinge het weer in tien minuten weg, zij het nu tussen de 53e en 63e minuut. 
In die periode scoorde FC Rijnvogels drie keer. Door twee keer te slap ingrijpen van de Kloetinge  verdediging konden  in de 53e minuut Martin Onderwater en in de 62e minuut Niels van Veen  op kinderlijk eenvoudige wijze scoren.
 
Lees meer...
 
Kloetinge F7 blijft zonder puntverlies Afdrukken E-mail

Op zaterdag 11 oktober boekte Kloetinge F7 al weer haar 6e overwinning op rij. Zowel in de beker als in de competitie zijn onze helden nog steeds zonder puntverlies. Dit keer moest Wemeldinge F3 er met 8-1 aan geloven.

Lees meer...
 
Veiling shirt Swansea City levert 750,- euro op Afdrukken E-mail

vv Kloetinge en BC Kloetinge veilde tijdens haar presentatieavond bij Rabobank Oosterschelde een gesigneerd shirt van Swansea City.

De opbrengst van de veiling was bestemd voor de actie van de 12-jarige Justin Janse uit Goes, die zo veel mogelijk geld wil ophalen voor Kika. Ad de Korte, directievoorzitter van Rabobank Oosterschelde, was met 750 euro de hoogste bieder.

Lees meer...
 
Kloetinge D7-Walcheren D6 (11-10-2014) Afdrukken E-mail

SupportersbuskopieWat een enthousiasme rondom Kloetinge D7. Wij stonden zaterdagmorgen om 10:00 uur met 20 supporters langs het veld in Vlissingen! Wij kunnen wel op zoek naar een sponsor voor een supportersbus!!! Klasse ouders, als trainers en begeleiders zijn we hier enorm trots op.

Verslag van de wedstrijd:
In het begin van de eerste helft ging het best goed we waren net iets beter dan Walcheren. We creëren veel kansen maar toch scoorde Walcheren als eerste 1-0. We kregen weer een paar kansen maar toen werd het 2-0. De koppies gingen hangen, daarna was Walcheren beter en kregen zij veel kansen en toen werd het natuurlijk 3-0. Ze kregen nog een paar kansen maar die scoorden ze niet.

Lees meer...
 
Kloetinge E4 verliest de 2e helft van Kapelle E4 Afdrukken E-mail

Kapelle E4 - Kloetinge E4, 11 oktober 2014

Ondanks de regen en een tegenstander die flink groter was, kwam onze E4 sterk uit de startblokken. Na een aantal mooie combinaties en een paar kleine kansen liepen we helaas tegen een counter aan: 1-0 en we hadden beter verdiend. Onder aanvoering van Mohab en Mitchell kwamen we sterk terug.

Lees meer...
 
Eerste verlies Kloetinge F1, HVV net een maatje te groot Afdrukken E-mail

Het vertrouwen bij aanvang van deze match was groot. Na een scherpe training donderdag werd al vrijdagavond naar deze wedstrijd toegeleefd. Alle dieetbeperkingen werden gerespecteerd. Reinier koos als bodem voor de friet speciaal met dito frikandel en een sprite, terwijl Joey zich voorbereidde middels het schransen van pannekoeken met suiker, banaan en appel. Kortom, niets stond weer een goede prestatie in de weg.

Lees meer...
 
Kloetinge F2 pakt de punten Afdrukken E-mail

MOC '17 F2 - Kloetinge F2, 11 oktober 2014

Na de kansloze nederlaag tegen koploper MZC'11 uit Zierikzee mogen we het vandaag opnieuw gaan proberen. Wederom een uitwedstrijd, deze keer naar Bergen op Zoom waar we tegen MOC mogen aantreden. We vertrekken met een complete selectie om iets over half acht vanuit Goes. Daan staat de eerste helft op doel.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende > Einde >>

Pagina 28 van 39

Komende wedstrijd(en)

Zaterdag 30 mei
"De wedstrijd van het jaar"
aanvang: 14:30 uur
WIJ MOETEN WINNEN
OM IN DE HOOFDKLASSE
TE BLIJVEN!
Kloetinge logo - swift
Kloetinge Swift

 ===============

DUS KOM ALLEMAAL
NAAR HET WESSELOPARK
EN STEUN ONS
1e ELFTAL!

===============

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.