vv Kloetinge
Geslaagd teamuitje Kloetinge 4 Afdrukken E-mail

Uitje 1

Zaterdag 12 oktober 2013, vandaag staat het teamuitje van Kloetinge 4 op het programma. Het doel van deze avond was een stukje teambuilding (lees: overbruggen van de generatiekloof), maar daarnaast ging het voornamelijk om de gezelligheid.
Rond 18.00 uur stroomt de kantine van vv Kloetinge vol met de spelers van het 4e team. Dit komt uiteraard vaker voor, maar deze keer sjouwt het grootste deel van de spelers met gourmetstellen, grote tassen en zelfs een beamer. Als alle 18 spelers binnen zijn, wordt de kantine omgebouwd tot een soort van restaurant. Wanneer alles op zijn plaats staat en de tafels gedekt zijn kan er eindelijk worden aangevallen.

Lees meer...
 
Kloetinge naar volgende ronde Beker Afdrukken E-mail

bru

Kloetinge 1 heeft zich vrij eenvoudig geplaatst voor de volgende ronde van de district beker. Vanavond werd met 1-6 gewonnen van Bruse Boys.
De wedstrijd die gespeeld werd op het schitterende nieuwe accommodatie in Bruinisse, was al na een half uur beslist.
Kloetinge overheerste de hele wedstrijd en won door doelpunten van Ruben Hollemans, Bert de Hamer 2x, Tom Blomaard 2x en Remon de Vlieger. Oud speler van Kloetinge Mats Willemse redde de eer voor Bruse boys door uit  een mooi vrije trap te scoren. 

 
Kloetinge 1 met lege handen naar huis Afdrukken E-mail

IMG 6120Promovendus  FC 's-Gravenzande heeft een prachtig complex maar stond met 0 punten uit 5 wedstrijden stijf onderaan de ranglijst.  3 punten mee naar huis nemen was dan ook de te behalen doelstelling. Kloetinge begon redelijk goed maar al gauw bleek dat 's-Gravenzande niet van plan was om iets weg te geven.  Na 7 minuten was de eerste echte kans voor de thuisploeg. Gelukkig schoot de 's-Gravenzandespeler in zijn loop de bal (hoog) over.  De wedstrijd gaf een spelbeeld te zien waarbij Kloetinge probeerde het spel te maken en 's-Gravenzande met snelle tegenaanvallen probeerde de goal van Niels te vinden.

Lees meer...
 
Mooie overwinning Kloetinge C1 in Roosendaal ! Afdrukken E-mail

Vandaag de uitwedstrijd naar Roosendaal waar de girl en boys van C1 tegen BSC C1 moesten aantreden, een ploeg die lager op de ranglijst staat. Fysiek waren de jongens van BSC groter en sterker dus de anonieme reporter was benieuwd hoe de Kloetingse ploeg met veel eerstejaars hiermee omging. Vanaf de aftrap was Kloetinge de betere voetballende ploeg maar zodra men mee ging in het fysieke spel van BSC kregen ze het moeilijk.

Lees meer...
 
Thuisnederlaag voor D1 tegen JVOZ ! Afdrukken E-mail

KloetingeD1-JVOZD2Vandaag voor de derde keer dit seizoen tegen JVOZ D2, nu voor de competitie. Nog al wat personele probleempjes, Jilles was een weekje naar de Spaanse zon, revelatie Tijn was ziek en zodoende maar een wissel.  Maar vol vertrouwen starten we aan de wedstrijd (de laatste twee wedstrijden namelijk gewonnen). Van het begin af aan een gretig Kloetinge en we kregen al snel wat corners. Remon kreeg als vrij snel een goede schietkans maar raakte de bal niet goed genoeg. Maar even later, uit een van de corners viel de bal voor Remon en die schoot de bal keihard onder de lat 1-0.

Lees meer...
 
Nieuwland F1G - Kloetinge F3 Afdrukken E-mail

Dat de prijzen toch pas echt aan het einde van de wedstrijd worden verdeeld en niet al bij rust werd vandaag wel duidelijk. Emiel en Stijn hadden een vrij weekend, we startten met alle spelers en geen wissels. Kloetinge F3 kwam snel uit de startblokken, de gelegenheids verslaggever had pen en papier amper uit de zak toen Lois in de eerste 2 minuten al twee(!) treffers maakte. Een vliegende start.

Lees meer...
 
Kloetinge E1 - SC Gastel E1 Afdrukken E-mail

De wedstrijd begon, Levy kreeg een bal op zich af hij kwam uit, maar de bal ging net door de benen 0-1 net voor de rust begonnen we met een aanval Raul schoot op goal maar de keeper hield hem tegen toen stuiterde hij voor Gio maar die liet hem door rollen voor Luka, Luka had een hard schot op het goal hij zat mooi in de kruising (1-1). Hierna was het  rust.

Lees meer...
 
MTB/Wandeltocht 2014 Afdrukken E-mail

MTBWandel

De commissie die jaarlijks de MTB- en Wandeltocht organiseert is al weer keihard bezig met de voorbereidingen. Door de liefhebbers kan dit voor zaterdag 11 januari 2014 alvast in de agenda worden gezet.

 
B2 staat als een huis Afdrukken E-mail

B2 teamfoto shirts site 2013-2014B2 is dit jaar grotendeels bij elkaar gebleven. De jongens die erbij zijn gekomen draaien volledig mee met de groep. Het is een echt team geworden, met vrienden en jongens die iets voor elkaar willen doen. Dat is te merken aan de resultaten die tot nu toe, medio oktober, geboekt zijn. Er werd een keer gelijkgespeeld terwijl de rest met ruime cijfers werd gewonnen. Dat alles gaat gepaard met zichtbare spelvreugde en ook nog eens met goed voetbal. De trainingsopkomst is erg goed en de inzet ook.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende > Einde >>

Pagina 28 van 35

Komende wedstrijd

Zaterdag 3 mei
aanvang: 14:30 uur
smitshoek -  Kloetinge logo
Smitshoek Kloetinge

Sponsors 2013

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.