vv Kloetinge
Kloetinge F5 sterk uit de startblokken Afdrukken E-mail

Na een welverdiende winterstop en een sterk gespeeld kersttoernooi moest F5 beginnen met een uitwedstrijd tegen (een oude bekende) Patrijzen F2. De selectie was niet helemaal compleet, want de zieke Sven van Tricht had zich afgemeld. Bodhi was deze wedstrijd aanvoerder en er werd besloten om 9 tegen 9 te spelen, waardoor er geen wissels waren.

Lees meer...
 
Kloeting D2 weer te sterk voor Zeelandia D2 Afdrukken E-mail

Vandaag speelden we tegen Zeelandia Middelburg waarvan we vorige week nog met 8-0 van hadden gewonnen. We begonnen de wedstrijd het was goed weer en de eerste helft hadden we wat kansjes maar er werd niet gescoord. We kwamen nog goed weg toen Middelburg op de lat schoot.

Lees meer...
 
RCS E1 - Kloetinge E1 Afdrukken E-mail

Vandaag staat de eerste wedstrijd na de winterstop weer op het programma en dat blijkt een heel andere wedstrijd dan verwacht, want wat heeft dat geweldige KNVB verzonnen? Laten we er voor kiezen om in de winterstop gewoon even een andere competitie er van te maken??? Daardoor staat er vandaag de wedstrijd tegen RCS E1 op het programma.

Lees meer...
 
Kloetinge krijgt nu wel waar het recht op heeft (update foto's) Afdrukken E-mail

foto 1Voor het eerst in de geschiedenis kwam de FC 's Gravenzande op bezoek in Kloetinge.
Uitgangspositie: de promovendus was na zes overwinningen en drie gelijke spelen op rij na een dramatische start van nul uit vijf de trotse koploper in de 2e periode. Kloetinge had de afgelopen maanden hier en daar wel wat puntjes bij elkaar gesprokkeld, echte aansluiting bij de brede middenmoot was er nog niet. Kortom de inzet van deze zespuntenwedstrijd: versterkt de tot nu toe vriend en vijand verrassende ploeg uit het Westland haar koppositie in de 2e periode of weet de vv Kloetinge eindelijk de middenmoot te bereiken.  Dus: acht of twee punten achterstand op de ploeg van trainer Robin Knoester. Onder stevige omstandigheden, vrieskou en een zwaar veld vanwege de hevige regenval de afgelopen week, betraden de twee ploegen om 14.30 uur het veld, omzoomd door zo'n 400 toeschouwers.

Lees meer...
 
Een sterk staaltje teamspirit van Kloetinge 2 Afdrukken E-mail

Nadat we afgelopen week Oranje Wit met klinkende cijfers hadden verslagen mochten we nu aantreden tegen Heerjansdam. Heerjansdam is in mijn beleving altijd een ploeg die bij de eerste 5/6 eindigt. Dit jaar is de ploeg tot op heden erg wisselvallig. Na een ontzettende zwakke competitiestart lijkt de ploeg zich goed te herpakken in de 2e periode met 4 overwinningen achter elkaar.

Lees meer...
 
Een tussenbalans (2) – senioren (3 t/m 6) Afdrukken E-mail

Voor de A-categorie start de competitie 1 februari. Het zesde start met een inhaalwedstrijd op 25 januari tegen Rillandia 3. Dit team behaalt regelmatig punten en staat keurig in de middenmoot.

Lees meer...
 
Nieuwjaarstrimloop 2014 Afdrukken E-mail

Het is alweer bijna 3 weken geleden, maar onlangs ontving het webteam toch nog onderstaand verslag over de Nieuwjaarstrimloop 2014. We willen de schrijver hiervoor hartelijk danken.

Om het nieuwe jaar in te luiden werd op 4 januari de nieuwjaar trim loop georganiseerd. De trim loop die dit jaar voor het eerst werd georganiseerd, werd met veel enthousiasme ontvangen, gezien het aantal deelnemers. Om half 3 stond het grote gezelschap van 130 personen klaar bij de startpositie voor de kleedaccommodaties. Het was mooi om te zien dat binnen het gezelschap van de Kloetinge trimmers er een mix was van jong tot oud.

Lees meer...
 
Kloetinge 2 stoomt door na winterstop Afdrukken E-mail

Op 14 december 2013 speelden we onze laatste competitiewedstrijd tegen ASWH. Dat werd een mooie overwinning en daardoor gingen we met een goed gevoel de winterstop in. Tijdens dat kerstreces was er een lekker zaalvoetbaltoernooi en een nog lekkerder trainingskamp in "De Katjeskelder" in Oosterhout. Organisatie en sponsoren hartelijk dank !

Afgelopen zaterdag, 18 januari, pakten we de draad weer op met de uitwedstrijd tegen Oranje Wit uit Dordrecht. We spelen daar om 12.30 uur op het kunstgrasveld dat zo ongeveer tegen de randweg Dordrecht aan ligt. Het vele auto verkeer geeft een hinderlijk geluid en een beetje onaangename sfeer op het voetbalveld.

Lees meer...
 
VCK Koudekerke C1 - Kloetinge C1 Afdrukken E-mail

En we zijn begonnen…. Kloetinge valt in het begin fulltime aan maar VCK komt steeds meer in de wedstrijd en nu goede aanval van VCK maar Dylan redt goed. Aanval Kloetinge maar Collin schiet hoog over…. Aanval Kloetinge maar de bal is naast en nu glijdt de scheidsrechter uit. Na 10 minuten 0-0 en Kloetinge valt aan, Collin schiet maar net mis:  nu corner voor Kloetinge maar levert na 13 minuten niks op.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende > Einde >>

Pagina 28 van 49

Voetbaldagen / Mosselavond

Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.