vv Kloetinge
Voortvarende voorbereiding A1 Afdrukken E-mail

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft A1 na de overwinning van vorige week op Dauwendaele 2 met 4-0, vorige week zaterdag het BSC toernooi voor A-junioren in Nieuwdorp gewonnen. Door overwinningen op Walcheren A1 3-1 en op Nieuwdorp/Lebo onder 20 met 7-0.

>>> Foto's gemaakt tijdens toernooi

 
DAM TOT DAM LOOP 2014 Afdrukken E-mail

Hallo allemaal!

Mijn naam is Aart Veldhof en ik ben 21 jaar. Sinds een paar seizoenen voetbal ik in het eerste elftal van v.v. Kloetinge. Op 21 september doe ik mee aan de Dam tot Damloop.

Lees meer...
 
Voorbeschouwing seizoen 2014-2015 Afdrukken E-mail

Nog enkele dagen en de zomervakantie is voorbij. Het serieuze werk gaat nu beginnen. Aanstaande zaterdag start de bekercompetitie en de eerste zaterdag van september begint de competitie.

Het aantal teams blijft maar groeien en bij een druk thuisprogramma zal wellicht om 16.30/17.00 uur nog gespeeld worden. Wat kunnen we verwachten het komend seizoen? Voor het programma kunt u terecht op dit onderdeel van de website.

Lees meer...
 
VC Vlissingen wint Kloetinge toernooi Afdrukken E-mail

IMG-20140816-WA0002 resized 1Zaterdag moest Kloetinge de finale spelen tegen de VC Vlissingen, scheidsrechter vd Ketterij, vlagger Ad Linderberg en van Vlissingen oud-Kloetingespelers: v Belzen; Alfons; Pattinama en Etienne Mallie.

In de eerste helft waren beide ploegen behoorlijk aan elkaar gewaagd en speelden in een hoog tempo. Vlissingen met de technisch behendige voetballers en Kloetinge een goed collectief met een bekend strijdplan.

Lees meer...
 
Onze webshop is weer open! Afdrukken E-mail

Komende weken beginnen alle teams weer aan de trainingen en wedstrijden. Heb je nog kleding nodig dan kun je die via onze webshop bestellen. Klik HIER om naar de webshop te gaan.

 
Kloetinge wint 1e wedstrijd Toernooi Afdrukken E-mail

Vrijdagavond speelde Kloetinge zijn eerste oefen-thuiswedstrijd. Er was redelijk wat publiek op afgekomen want iedereen wil natuurlijk zien hoe de nieuwe selectie aan het voetballen is. Ze zijn niet voor niks gekomen want tegenstander Roosendaal was van een iets andere categorie dan de vorige sparing partners. Ad Lindenberg was onze betrouwbare vlagger; bij Roosendaal speelde centraal achterin nog een bekende van Kloetinge: Bram Plomp en onze Perry mocht van Diederik Hiensch zijn debuut voor het eerste maken.

Lees meer...
 
Contributie 2014-2015 Afdrukken E-mail

In de Algemene ledenvergadering op 12 juni 2014 is besloten de contributie te verhogen. Naast de kosten voor indexering loon - en prijsstijgingen is door de KNVB besloten dat de afdracht per lid verhoogd wordt. Voor de nieuwe contributiebedragen zie vereniging/lid worden.

 
Felicitatie Afdrukken E-mail

Bestuur, leden en sponsoren van vv Kloetinge feliciteren onze sponsor Roompot Vakanties met het hoofdsponsorschap van het nieuwe Orange Cycling Team.

 
Kloetinge wint ook 2e oefenwedstrijd Afdrukken E-mail

Dinsdagavond speelde Kloetinge zijn 2e oefenwedstrijd als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met de (bijna) volledige selectie afgereisd naar Klundert, sinds een paar jaar spelend in de eerste klasse. Een goede test voor ons vlaggenschip want over iets meer dan een week treffen we elkaar weer een keer maar dan voor het echie voor de beker.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende > Einde >>

Pagina 28 van 31
Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.