vv Kloetinge
Kloetinge 2 laat het lelijk liggen tegen SteDoCo Afdrukken E-mail

Het zou vandaag een mooie dag worden. De weersvoorspellingen spraken over de eerste lentedag. Lekker om dan weer te mogen voetballen. Zeker na zo'n voetballoos carnavalsweekend. Onze tegenstander voor vandaag was SteDoCo, de nummer 11 van de ranglijst. Zoals al eerder opgemerkt doet Kloetinge mee voor de 1ste plaats. Het strijdplan voor vandaag was: vooruit druk zetten (door iedereen), en via Ingmar diepte in ons spel krijgen. Verdere aandachtpunten waren de strijdlust opbrengen die ook tegen Sliedrecht werd getoond en alles van jezelf eisen.

Lees meer...
 
Cursus hersteltraining. Inspirerend en nuttig! Afdrukken E-mail

Certificaat hersteltrainingOp de laatste 2 woensdagavonden van januari en de eerste woensdagavond van februari was er in de kantine van v.v Kloetinge een gemêleerd gezelschap aanwezig. Onder de zeer bezielende leiding van Adrie Poldervaart gingen 13 deelnemers van verschillende voetbalverenigingen aan de slag met de cursus "hersteltraining".

In de drie avonden werden respectievelijk blessures aan De Enkel, Spieren en De Knie behandeld. Het eerste gedeelte van zo'n avond bestond uit theorie over de verschillende blessures. Hoe ontstaan ze, welke botten en spieren kunnen aangedaan zijn, wat is de "schade", en hoe gaat het herstel in z'n werk waren vraagstukken waarbij werd stilgestaan.

Na de koffie was er het praktijk gedeelte waarin we allerlei loopvormen, rekoefeningen en pas- en trapvormpjes mochten uitproberen.

Lees meer...
 
Kloetinge 1 komt vijf minuten tekort. Afdrukken E-mail
ZwalVVK-2Op de warmste 8 maart sinds mensenheugenis omzoomden 500 toeschouwers het hoofdveld op het Wesselosportpark. Na de ongelukkige 2-1 nederlaag tegen RVVH (diep in blessuretijd viel de 2-1) ging Kloetinge fel uit de startblokken.  Al in de 5e minuut wist Jason Tjien Fooh op snelheid en techniek vanaf de achterlijn de bal voor het doel te krijgen waarop Daan Esser verwoestend uithaalde. Wat een venijn zat er in die bal.
Lees meer...
 
De aanvoerder staat centraal; doe ook mee! Afdrukken E-mail

In de week van 3 tot en met 9 maart staat het betaald voetbal in het teken van het project 'De Aanvoerders'. Als kick-off draagt Robin van Persie op 5 maart tijdens de wedstrijd Frankrijk – Nederland de speciale aanvoerdersband van De Aanvoerders.

In het daaropvolgende weekend volgen alle andere aanvoerders van clubs uit de Eredivie en Jupiler League zijn voorbeeld en worden er verschillende acties georganiseerd om aanvoerders te werven en te activeren.
De KNVB ondersteunt 'De Aanvoerders' en roept amateurverenigingen op om ook mee te doen.

Lees meer...
 
Wederom verlies Kloetinge 1 in slotfase wedstrijd Afdrukken E-mail

RVVH-KloetingeRVVH - Kloetinge, 22 februari 2014.

Op een zonovergoten maar ietwat winderig sportpark Ridderkerk moest Kloetinge vandaag aantreden tegen RVVH uit Ridderkerk. RVVH staat voor Ridderkerkse Voetbal Vereniging Hercules.  Het basiselftal was op twee plaatsen gewijzigd ten opzichte van vorige week. Lorenzo van Trijp speelde voor Jacco van der Schee, welke op vakantie was en Timo Jansen speelde voor de geschorste Bjorn Quartel.

Lees meer...
 
Dubbel feest voor Kloetinge 4 Afdrukken E-mail

Zaterdag 22 februari

Vandaag is het eindelijk zover, het teamuitje van Kloetinge 4! Om deze dag te laten slagen is het noodzaak om goed te beginnen, en dus af te rekenen met de nummer laatst in de competitie HVV'24 2. De dag begint, heel normaal zoals (bijna) elke zaterdag, met het verzamelen bij het Wesselopark. Maar toch is het geen normale zaterdag, behalve dat we vandaag behoorlijk vroeg verzamelen en het teamuitje ingepland staat, is onze grote vriend en tevens captain van Kloetinge 4 Michael van Dijk jarig. Met zijn 34 jaar is hij één van de ervaren spelers binnen het team.

Lees meer...
 
Kloetinge 2 morele winnaar in topper tegen Sliedrecht Afdrukken E-mail

Na de wat lamlendige wedstrijd tegen de nummer laatst van de competitie stond vandaag de uitwedstrijd tegen de nummer 1 Sliedrecht op het programma. Nummer 1 tegen 2 dus. Daar moet dan wel bij opgemerkt worden dat we 1 punt achterstand hebben en 2 wedstrijden minder. De rekenaars onder ons zeggen dan al snel dat wij, Kloetinge, bovenaan staan. Maar niet al te veel over dit standpunt discussiëren. Feit blijft wel dat we bij winst heel erg goede zaken zouden doen.

Lees meer...
 
Kloetinge B2 walst over 10-tal heen Afdrukken E-mail

Kloetinge B2 speelde op 22 februari een thuiswedstrijd tegen het lager gepositioneerde WHS. Voordat de wedstrijd begon was het al tijd voor een feestje aangezien we tegen Alliance de grens van 100 doelpunten hadden bereikt. De prijs hiervoor was een lekkere taart met de teamfoto erop. De coaches zelf konden er helaas zelf niet bij zijn om mee te eten, maar dat betekende alleen maar meer taart voor ons! Hierna was het tijd voor de wedstrijd.

Lees meer...
 
Kloetinge C1M wint weer! Afdrukken E-mail

Op een bijna voorjaarsachtige zaterdagmorgen in Februari speelden wij thuis tegen de meiden uit Zierikzee. In de najaarscompetitie waren zij de kampioenen dus verwachtten we een zware pot! En dan missen we vandaag ook nog 3 beukers: Angie, Danique B. en Isabel. Wat zou dat worden??

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende > Einde >>

Pagina 28 van 53

Komende wedstrijd(en)

Zaterdag 1 november
aanvang: 14:30 uur
Kloetinge logo - xerxesdzb
Kloetinge XerxesDZB

Met de bus naar Quick Boys

Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.