vv Kloetinge
SSV D3 - Kloetinge D7 Afdrukken E-mail

Zaterdag 27 september was het de beurt aan Britt om aanvoerder te zijn. We stonden al om half negen op het veld bij SSV. Nadat we de warming up hadden gedaan kon de wedstrijd beginnen. Wij hadden aftrap en in de 1e minuut maakte Thijmen meteen een actie. Sam maakte een hele mooie redding voor het goal.

Lees meer...
 
Kloetinge – Katwijk Afdrukken E-mail

Leden worden verzocht komende zaterdag bij de wedstrijd Kloetinge – Katwijk de (oude) seizoenkaart 2013 / 14 mee te nemen! Toegang wordt uitsluitend verleend op vertoon van deze kaart!

De nieuwe seizoenkaarten zullen de komende weken bezorgd worden.

 
Kloetinge E1 wint eenvoudig van Axel E1 Afdrukken E-mail

20092014 FC Axel Kloetinge E1

FC Axel E1- Kloetinge E1, 20 september 2014

Zaterdag gingen we vroeg naar Axel. Sem was afwezig, want hij was mee met D1. Na een goede warming up ging de wedstrijd beginnen. Kloetinge ging gelijk in de aanval met verschillende kansen voor o.a. Renzo, Mees en Max.

In de 7e minuut scoorde Renzo de 0-1, en snel daarna de 0-2. Max zorgde voor het de 0-3 en 0-4, dat was de russtand.

Lees meer...
 
Voorbeschouwing zaterdag 27 september 2014 Afdrukken E-mail

Na een competitiedag met wisselende resultaten staat voor zaterdag weer een nieuwe ronde voor de deur met nieuwe kansen.

Lees meer...
 
Erevoorzitter (Leen) Kraak al 60 jaar in de echt verbonden! Afdrukken E-mail

Lien en Leen KraakOp 23 september 1954, 60 jaar geleden dus, trouwen Lien en Leen Kraak. Dat is een hele tijd!

Leen, nogal altijd betrokken bij VVK en Lien nog altijd betrokken bij K.V. Blauw Wit. Sport draagt een warm plekje in hun hart.

Vandaag vieren zij dit feit met kinderen, kleinkinderen en vrienden en bekenden.

Natuurlijk feliciteert VVK het diamanten echtpaar en wenst hen nog vele gezonde jaren samen!

 
Zuur verlies Kloetinge tegen Smitshoek Afdrukken E-mail

Deze mooie september zaterdag zou de eerste driepunter voor Kloetinge op moeten leveren. De eerste twee wedstrijden leverde maar 1 schamel puntje op en gezien de wedstrijden is dat veel te weinig. We wisten ook dat we in Barendrecht nog nooit gewonnen hadden en dat Smitshoek vorige week met 7-0 van Katwijk aan de broek heeft gekregen. Dat zou dus een mooi potje worden om uit de onderste regionen weg te komen. Kloetinge was er op gebrand de 3 punten mee naar Kloetinge te nemen. Omdat Yves nog niet helemaal fit was mocht Alex Jobse zijn hoofdklasse debuut maken.

De eerste elf basisspelers waren: Matthew; Timo; Ruben; Dangelo; Aart Remco; Daan en voorin Jason; Alex en Mark.

Lees meer...
 
7 klapper voor Kloetinge C3 Afdrukken E-mail

Kloetinge C3 – Bruse Boys C1, Competitie wedstrijd, 20-09-2014

(Eerste helft) We begon goed aan de wedstrijd en zette gelijk druk op de tegenstander. Er waren wat kleine kansen over en weer. Na een aantal minuten stonden we op 1-0 voorsprong vanwege een eigen goal, door een slechte terugspeelbal van een verdediger stuiterde de bal het doel in. De tegenstander werd steeds gevaarlijker, maar wij bleven door gaan en scoorde daardoor de 2-0. Door een uitbraak van de tegenstander kwamen ze weer op 2-1.

Lees meer...
 
Eerste overwinning Kloetinge F1 Afdrukken E-mail

Vandaag staat de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen Axel F1. Vorige week hebben we een mooi gelijkspel behaald tegen Terneuzen. Iedereen lijkt weer fit, dus we zijn op volle sterkte.
Nadat de mist redelijk was opgetrokken, kan de wedstrijd beginnen.

Lees meer...
 
Kloetinge F2 komt tekort Afdrukken E-mail

Luctor F1 - Kloetinge F2, 20 september 2014

Vandaag de tweede wedstrijd. We mogen op bezoek bij Luctor '88 in Heinkenszand. Door de mist zochten we onze weg richting Heinkenszand. De politie had het maar druk met Kloetinge F2, want eerst werd de moeder van Sven vermanend toegesproken en niet veel later werd de vader van Jona staande gehouden. Het liep allemaal met een sisser af, maar onze jongens waren toch wel een beetje onder de indruk. Na een korte warming-up beginnen we aan de wedstrijd. Daan staat de eerste helft op doel.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende > Einde >>

Pagina 28 van 36
Banner

Komende wedstrijd(en)

Zaterdag 2 mei
aanvang: 14:30 uur
Kloetinge logo - terleedelog
Kloetinge Ter Leede

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.