vv Kloetinge
GEZOCHT VRIJWILLIGERS VOOR HET CLUBHUIS Afdrukken E-mail

Na in september gestart te zijn met het inschakelen van eigen leden voor bardiensten en keukendiensten van de senioren t/m de A junioren naast de vaste vrijwilligers, blijkt dit erg positief te werken naar de bezoekers van het clubgebouw. Ook doen zij het erg goed en hebben er veel plezier in om enkele uurtjes bij te springen. Echter blijkt dat er nog steeds een chronisch tekort is aan vrijwilligers.

Lees meer...
 
Aanmelden voetbalschool Soccerskills Afdrukken E-mail

De laatste Voetbalvaardigheids- en Keeperstraining voor de winterstop was woensdag 19 november alweer een feit. Van een aantal ouders hebben wij vernomen dat hun zoon/dochter alsnog zou willen deelnemen aan de voetbalvaardigheidstrainingen. Daar willen wij graag gehoor aan geven en daarom stellen wij iedereen in de gelegenheid om zich alsnog aan te melden voor trainingen van na de winterstop.

Ben jij een speler met het geboorte jaar tussen 2002 t/m 2008 (F, E en D) meld je dan aan voor de voetbalschool. Na de winterstop geven wij nog 8 trainingen. Kom jij ook?

Hier kun je meer informatie vinden

 
Kloetinge B2 houdt voor het eerst de nul Afdrukken E-mail

Na de met 4-1 gewonnen topper tegen WVV'67 B1 was het zaterdag 30 november 2013 tijd voor een op papier wat makkelijkere wedstrijd. De wedstrijd begon om 12:45. We begonnen sterk aan de wedstrijd maar helaas lukte het nog niet met scoren. Totdat Lars in de 14e minuut een corner van Sam erin kopte. Niet lang daarna scoorde Sven op aangeven van Sam de 2-0. Hierna vielen de goals heel snel.

Lees meer...
 
Net gewonnen Afdrukken E-mail

Kloetinge E1 - Aliance E1, zaterdag 30-11-2013

We starten de wedstrijd in de volgende opstelling. Luka, Gio, Rick als wissel; de overige spelers Jussie, Renzo, Raoul, Sem, Ufuk, Levi L en Levy G. in het veld.

Lees meer...
 
Nieuwe WK bal is bekend Afdrukken E-mail

       

                    WK-2    

 
Xerxes DZB – Kloetinge Afdrukken E-mail

Plaats van handeling: het Faas Wilkes Sportcomplex in Rotterdam NO.

Was het complex tot een half jaar geleden een kaal complex, inmiddels hangen de reclameborden tweehoog langs het veld en is er afgelopen zomer een prachtige hoofdklassewaardige tribune geplaatst. Het oogt allemaal wat gemoedelijker. Voorteken? De cijfers vooraf: de brigade van interim trainer Cor Pot is aan een goede reeks bezig, er wordt al voorzichtig van een periodetitel gedroomd, terwijl de elf van Diederik Hiensch in de hoek zit waar de klappen vallen.

Lees meer...
 
Afdrukken E-mail
Verslag Kloetinge D5- Walcheren D4.

Het is een belangrijke wedstrijd vandaag voor Kloetinge D5.
De twee eerdere ontmoetingen waren lastige wedstrijden (nipte 4-5 winst voor de competitie en 1-1 voor de beker). Winst vandaag tegen Walcheren D4 betekent dat we kampioen zijn!

Lees meer...
 
Gemakzucht ligt op de loer voor Kloetinge 2 Afdrukken E-mail

Vorige week was het een bekerwedstrijd tegen MZC'11. Die werd vrij gemakkelijk gewonnen. Vandaag zou het er anders uitzien. Een uitwedstrijd tegen Nieuw Lekkerland. Dat betekent vroeg weg, laat thuis en een lastige wedstrijd. Deze tegenstander ligt Kloetinge niet zo. Ook ons eerste elftal heeft het altijd moeilijk aan de oevers van de Lek. Alhoewel we op een voor mij onmogelijk tijdstip moesten vertrekken zat de stemming er al snel in. Onderweg wat regen, maar aangekomen op hun schitterende sportpark scheen het zonnetje en dat bleef tot ver in de 2de helft zo. Na wat geharrewar over de kleedkamer de behandeltafel maar in de gang gezet en daar begonnen met de noodzakelijke behandelingen.

Lees meer...
 
De Sint was bij v.v. Kloetinge Afdrukken E-mail

Vandaag was de Sint op bezoek bij de jonge voetballers.

Het was erg leuk en er volgt nog een verslag.

Hier zijn alvast de foto's.

 

 
<< Start < Vorige 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende > Einde >>

Pagina 28 van 44

Inschrijven seizoen 2014-2015

Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.