vv Kloetinge
Wederom verlies Kloetinge 1 in slotfase wedstrijd Afdrukken E-mail

RVVH-KloetingeRVVH - Kloetinge, 22 februari 2014.

Op een zonovergoten maar ietwat winderig sportpark Ridderkerk moest Kloetinge vandaag aantreden tegen RVVH uit Ridderkerk. RVVH staat voor Ridderkerkse Voetbal Vereniging Hercules.  Het basiselftal was op twee plaatsen gewijzigd ten opzichte van vorige week. Lorenzo van Trijp speelde voor Jacco van der Schee, welke op vakantie was en Timo Jansen speelde voor de geschorste Bjorn Quartel.

Lees meer...
 
Dubbel feest voor Kloetinge 4 Afdrukken E-mail

Zaterdag 22 februari

Vandaag is het eindelijk zover, het teamuitje van Kloetinge 4! Om deze dag te laten slagen is het noodzaak om goed te beginnen, en dus af te rekenen met de nummer laatst in de competitie HVV'24 2. De dag begint, heel normaal zoals (bijna) elke zaterdag, met het verzamelen bij het Wesselopark. Maar toch is het geen normale zaterdag, behalve dat we vandaag behoorlijk vroeg verzamelen en het teamuitje ingepland staat, is onze grote vriend en tevens captain van Kloetinge 4 Michael van Dijk jarig. Met zijn 34 jaar is hij één van de ervaren spelers binnen het team.

Lees meer...
 
Kloetinge 2 morele winnaar in topper tegen Sliedrecht Afdrukken E-mail

Na de wat lamlendige wedstrijd tegen de nummer laatst van de competitie stond vandaag de uitwedstrijd tegen de nummer 1 Sliedrecht op het programma. Nummer 1 tegen 2 dus. Daar moet dan wel bij opgemerkt worden dat we 1 punt achterstand hebben en 2 wedstrijden minder. De rekenaars onder ons zeggen dan al snel dat wij, Kloetinge, bovenaan staan. Maar niet al te veel over dit standpunt discussiëren. Feit blijft wel dat we bij winst heel erg goede zaken zouden doen.

Lees meer...
 
Kloetinge B2 walst over 10-tal heen Afdrukken E-mail

Kloetinge B2 speelde op 22 februari een thuiswedstrijd tegen het lager gepositioneerde WHS. Voordat de wedstrijd begon was het al tijd voor een feestje aangezien we tegen Alliance de grens van 100 doelpunten hadden bereikt. De prijs hiervoor was een lekkere taart met de teamfoto erop. De coaches zelf konden er helaas zelf niet bij zijn om mee te eten, maar dat betekende alleen maar meer taart voor ons! Hierna was het tijd voor de wedstrijd.

Lees meer...
 
Kloetinge C1M wint weer! Afdrukken E-mail

Op een bijna voorjaarsachtige zaterdagmorgen in Februari speelden wij thuis tegen de meiden uit Zierikzee. In de najaarscompetitie waren zij de kampioenen dus verwachtten we een zware pot! En dan missen we vandaag ook nog 3 beukers: Angie, Danique B. en Isabel. Wat zou dat worden??

Lees meer...
 
Kloetinge D1 geniet bij Feyenoord Rotterdam Afdrukken E-mail

Kloetinge D1 heeft afgelopen zaterdag tegen Feyenoord D3 gespeeld, dit team bestaat uit 20 E spelers die uitkomen in de Rotterdamse Hoofdklasse. Op het veld viel al snel op dat deze spelers veel sneller, slimmer en behendiger zijn dan dat wij zijn. Erg veel rust aan de bal, tactisch super en veel dreiging naar voren. In de 2e divisie hebben wij nog niet zo een goede ploeg zien spelen.

Lees meer...
 
Kloetinge D2 wint van Sluis D1 Afdrukken E-mail

Kloetinge D2 - Sluis D1, 22-02-2014

Eerste helft: Het was een lekkere zonnige dag, een lekker voetbal weertje dus. We speelden op het eerste veld. We startten fel tegen Sluis, we zaten er direct op, na 5 min. scoorde Tobias al meteen een doelpunt!! Daarna kwam er een goeie aanval van Sluis maar Djoy kwam goed uit zijn goal. We bouwden weer op en vielen aan, er kwam een corner uit. Enzo nam een goeie corner maar helaas werd die niet benut.

Lees meer...
 
Krabbendijke F3 - Kloetinge F9 Afdrukken E-mail

Na weken van rust op zaterdag mochten we vandaag de wei weer in. De tweede partij nog maar sinds de winterstop. En we moesten meteen tegen de koploper. Een lastige opgave. De zon scheen volop vandaag, maar aan de kant was het waterkoud met een snijdende wind. Maar de mannen hadden er zin in. Iedereen was present.

Lees meer...
 
Dankbetuiging van Familie Lockefeir. Afdrukken E-mail

Wij kunnen onmogelijk iedereen persoonlijk bedanken,

maar de overweldigende en ontroerende reacties die wij

kregen na het plotseling overlijden van

ANDRÉ

steunen ons in deze moeilijke tijd.

Iedereen die André heeft gekend weet hoe groot de lege plaats is.
We hopen en geloven dat André de prachtige bloemen, de vele
kaarten en al de mensen die er van Kloetinge op zijn afscheid
waren heeft gezien en gehoord.
Daar willen wij jullie hartelijk voor bedanken.

Rina, Ditty, Paul en Esmée

 
<< Start < Vorige 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende > Einde >>

Pagina 28 van 53

Komende wedstrijd(en)

Zaterdag 25 oktober
aanvang: 14:30 uur
Spijkenisse - Kloetinge logo
Spijkenisse Kloetinge

Met de bus naar Quick Boys

Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.