vv Kloetinge
Kloetinge C1M wint weer! Afdrukken E-mail

Op een bijna voorjaarsachtige zaterdagmorgen in Februari speelden wij thuis tegen de meiden uit Zierikzee. In de najaarscompetitie waren zij de kampioenen dus verwachtten we een zware pot! En dan missen we vandaag ook nog 3 beukers: Angie, Danique B. en Isabel. Wat zou dat worden??

Lees meer...
 
Kloetinge D1 geniet bij Feyenoord Rotterdam Afdrukken E-mail

Kloetinge D1 heeft afgelopen zaterdag tegen Feyenoord D3 gespeeld, dit team bestaat uit 20 E spelers die uitkomen in de Rotterdamse Hoofdklasse. Op het veld viel al snel op dat deze spelers veel sneller, slimmer en behendiger zijn dan dat wij zijn. Erg veel rust aan de bal, tactisch super en veel dreiging naar voren. In de 2e divisie hebben wij nog niet zo een goede ploeg zien spelen.

Lees meer...
 
Kloetinge D2 wint van Sluis D1 Afdrukken E-mail

Kloetinge D2 - Sluis D1, 22-02-2014

Eerste helft: Het was een lekkere zonnige dag, een lekker voetbal weertje dus. We speelden op het eerste veld. We startten fel tegen Sluis, we zaten er direct op, na 5 min. scoorde Tobias al meteen een doelpunt!! Daarna kwam er een goeie aanval van Sluis maar Djoy kwam goed uit zijn goal. We bouwden weer op en vielen aan, er kwam een corner uit. Enzo nam een goeie corner maar helaas werd die niet benut.

Lees meer...
 
Krabbendijke F3 - Kloetinge F9 Afdrukken E-mail

Na weken van rust op zaterdag mochten we vandaag de wei weer in. De tweede partij nog maar sinds de winterstop. En we moesten meteen tegen de koploper. Een lastige opgave. De zon scheen volop vandaag, maar aan de kant was het waterkoud met een snijdende wind. Maar de mannen hadden er zin in. Iedereen was present.

Lees meer...
 
Dankbetuiging van Familie Lockefeir. Afdrukken E-mail

Wij kunnen onmogelijk iedereen persoonlijk bedanken,

maar de overweldigende en ontroerende reacties die wij

kregen na het plotseling overlijden van

ANDRÉ

steunen ons in deze moeilijke tijd.

Iedereen die André heeft gekend weet hoe groot de lege plaats is.
We hopen en geloven dat André de prachtige bloemen, de vele
kaarten en al de mensen die er van Kloetinge op zijn afscheid
waren heeft gezien en gehoord.
Daar willen wij jullie hartelijk voor bedanken.

Rina, Ditty, Paul en Esmée

 
Zevenklapper Kloetinge E6 Afdrukken E-mail

60MZVC E2 - Kloetinge E6, 22 februari 2014

Vandaag wederom uit naar Middelburg, deze keer tegen MZVC E2. Kloetinge E6 is in de winning mood dus we gaan voor niets minder dan 3 punten naar de Zeeuwse hoofdstad. Vandaag ontbreekt keeper Fabian, die ziek thuis is (NB. PSV heeft toch niet verloren gisteren?). Fabian beterschap! De rest van ons keurkorps is wel aanwezig, dus ook zonder onze vaste keeper moet het lukken.

Lees meer...
 
Kloetinge D1 oefent as zaterdag tegen E top Feijenoord! Afdrukken E-mail
De jongens van Kloetinge D1 spelen as zaterdag een oefenwedstrijd tegen Feyenoord! We spelen al om 10.00 uur in Varkenoord. De spelers, begeleiders en toeschouwers vertrekken zaterdag om 7.45 uur bij de kerk. Het is een oefenpartij, dus we rijden deze keer niet met busjes. Wij hopen dat er heel veel supporters meekomen zoals ooms, tantes, opa’s en oma’s en heel de rattaplan die je maar kent.
Lees meer...
 
Voorbeschouwing zaterdag 22 februari Afdrukken E-mail

Na de derby van afgelopen zaterdag, de derde winst op rij van D1 en de vele afgelastingen, aanstaande zaterdag weer bijna 40 wedstrijden. De A-categorie van de jeugd is vrij.. wellicht dat A1 en C1 nog ingelast worden. Zaterdag 1 maart (carnavalsweekend) zijn er bijna geen wedstrijden. Er zal dan geen voorbeschouwing verschijnen, maar u heeft de tussenbalans van de jeugd nog te goed.

Lees meer...
 
Snelle beslissing in wedstrijd maakt Kloetinge 2 lamlendig Afdrukken E-mail

Kloetinge 2 - GPC Vlissingen 2, 15 februari 2014

Na 2 weken zonder competitie voetbal stond dan voor vandaag de wedstrijd tegen GPC Vlissingen op het programma. Dat is de nummer 1 tegen de nummer 14. Deze Vlissingse ploeg speelt dit jaar voor het eerst (weer) op dit niveau, en dat gaat ze niet zo heel goed af. In de heenwedstrijd vond ik het een meer dan behoorlijke tegenstander. GPC Vlissingen is in 1954 ontstaan uit een fusie van de PTT sporters en de Gemeente sporters en staat officieel voor Gemeente Post Combinatie.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende > Einde >>

Pagina 28 van 52

Voetbaldagen

Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.