vv Kloetinge
Kloetinge F3 in voorlaatste wedstrijd al kampioen! Afdrukken E-mail

Na een mooie 1-3 overwinning in de uitwedstrijd tegen Wolphaartsdijk, ontmoette Kloetinge F3 zaterdag 7 december SSV ’65. De eerste helft was bepalend, er werden 3 doelpunten gescoord.

Lees meer...
 
Ook angstgegner VVGZ kan geen potten breken tegen Kloetinge 2 Afdrukken E-mail

Na de duidelijke winst in en tegen Nieuw Lekkerland stond er voor vandaag een wedstrijd op het programma waarin de tegenstand serieuzer zou zijn. Tenminste dat verwacht ik, want VVGZ staat 4de terwijl Nieuw Lekkerland op een elfde plek staat. Zoals gebruikelijk verzamelen we rond half 12, en na de tactische bespreking en de warming up starten we om precies 12:45 uur met de wedstrijd.

Lees meer...
 
E5 blijft ongeslagen en scoren 101 goals Afdrukken E-mail
Kloetinge E5 tegen Lewedorpse boys E1
Bij aanvang zijn onze mannen zich bewust dat ze met nog 7 goals in deze laatste en 10e wedstrijd van deze competitie op een totaal van 100 goals kunnen  komen... Het start allemaal wat rommelig maar al snel weet Stan uit de chaos voor het doel van Lewedorp de openingstreffer te maken 1-0, gevolgd door een aantal leuke kansen die helaas niet kunnen worden verzilverd. Er wordt lekker overgespeeld en het is duidelijk dat ook Lewedorp erg gretig is maar ze kunnen niet voorkomen dat uit het samenspel van Niek en Stan 2-0 volgt.
Lees meer...
 
Zevenklapper voor E7 tegen Hansweertse Boys E1G Afdrukken E-mail

Op zaterdag 7 december stond de uitwedstrijd tegen Hansweertse Boys E1G op het programma. Een volgende team dat op weg naar het “K…..” ook verslagen diende te worden. Na een goede opwarming verliep de wedstrijd zoals gehoopt met een snel doelpunt. In de 3de minuut kreeg Kevin een pass van Justin en de 0-1 stond op de borden. De druk op de zeer goede keeper van Hansweertse Boys bleef en in de 14de minuut kon Jens uit een corner de 0-2 inschieten.

Lees meer...
 
Zevenklapper voor Kloetinge B2 Afdrukken E-mail

Op zaterdag 7 December stond de wedstrijd vv Kloetinge B2- WVV'67 B1 op het programma. Voordat de wedstrijd begon deden we eerst een minuut stilte voor Nelson Mandela.

Daarna begon de wedstrijd. In de eerste minuten ging de wedstrijd redelijk gelijk op, maar Kloetinge was net iets scherper en in de 8ste minuut  op een 1-0 voorsprong door Rick. Daarna gebeurde er tot de rust niet zoveel en de ruststand was daarom ook 1-0.

Lees meer...
 
Kloetinge C1 - Made C1 Afdrukken E-mail

Opstelling van  VVK: doelman is Dylan in de verdediging Dennis, Scout, Bart en Mick op het middenveld Gijs, Lieve en Indy en in de aanval Collin, Jesse en Jasper. Made heeft afgetrapt en gaat gelijk in de aanval maar Kloetinge houd tegen en na 2 minuten voetballen krijgt Made op de punt van de zestien een vrije trap maar de bal gaat net naast.

Lees meer...
 
Kloetinge D1 met 2-1 onderuit tegen PSV D2! Afdrukken E-mail

Kloetinge D1 moest het afgelopen zaterdag opnemen tegen de koploper van de 2e divisie. Er werd gespeeld op een mooi kunstgrasveld op de Hertgang! Jong PSV was in training en er waren verschillende oud profs aanwezig waaronder André Ooier. De heenwedstrijd op het Wesselopark werd met 0-8 verloren en PSV heeft amper punten laten liggen in deze inspirerende competitie... Hierbij het ietwat -gekleurde- verslag van PSV! Volgende week om 10.00 uur speelt Kloetinge D1 haar laatste thuiswedstrijd tegen hoogvlieger Tsc D1 eens kijken wat voor voetbal we tegen hun op de mat leggen, zal Flip wederom scoren? zal de verdediging weer zo sterk staan als tegen PSV? en vecht het middenveld voor elke meter, plezier is het voornaamste wapenfeit van deze ploeg!

Lees meer...
 
Kloetinge F9 - Kapelle F4 Afdrukken E-mail

Vorige week verloren we van de koploper Bruse Boys met 5-3. Omdat ik er zelf niet bij was, is er ook geen stukje over geschreven. Vandaag spelen we tegen de rode lantaarndrager Kapelle.  Vanaf het begin speelden we vol op de aanval. We schoten veel ballen recht in de handen van de keeper dus het bleef lang 0-0. We bleven gewoon doorbikkelen en uiteindelijk wisten we toch met een paar mooie goals van Robin (2x) en Boris de rust te bereiken van 3-0.

Lees meer...
 
Kloetinge E6 speelt een wedstrijd met twee gezichten Afdrukken E-mail

Zaterdag 7 december gingen we op bezoek bij Luctor '88 in Heinkenszand. Altijd leuk en gezellig bij die club, maar daar komen we deze keer niet voor. De eerste wedstrijd hebben we hier dik en volstrekt kansloos van verloren. Vandaag gaan we proberen Luctor het moeilijk te maken. Vandaag zijn we compleet, in ieder geval qua spelers maar niet iedereen was compleet qua materiaal.........

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende > Einde >>

Pagina 28 van 45

Inschrijven seizoen 2014-2015

Banner

Sponsors 2014-2015

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.