vv Kloetinge
Kloetinge E6 fors onderuit tegen koploper Afdrukken E-mail

Vandaag op bezoek bij koploper Patrijzen. In de thuiswedstrijd konden we lang bijblijven en het Patrijzen bijzonder lastig maken, eens zien of dat vandaag weer lukt. Het goede nieuws is dat we weer compleet aan de start verschijnen. Sjoerd gaat het na een enkelblessure vandaag weer proberen en ook onze meiden Britt en Quinty zijn weer van de partij. Dus daar kan het niet aan liggen.

Lees meer...
 
Zwaarbevochten overwinning Kloetinge F5 op Zeelandia Afdrukken E-mail

Vandaag, 23 november, stond de thuiswedstrijd tegen Zeelandia Middelburg op het programma. We zijn nog volop in de race voor het kampioenschap, maar na de aftrap is het na twee minuten al raak voor de tegenstander, 0-1. Dat is gelijk een tegenvaller. Er volgen een paar schoten op doel van onze kant, maar ze belanden allemaal in handen van de keeper of gaan over.

Lees meer...
 
Adri de Bruine lid van verdienste KNVB Afdrukken E-mail

Groep

Op de laatste districtsvergadering van district Zuid 1 heeft clusterafgevaardigde Adri de Bruine en ere lid van onze vereniging een onderscheiding ontvangen en niet de minste.
Nadat hij al in het bezit was van de gouden speld is hij nu lid van verdienste van de KNVB. Adri van harte gefeliciteerd met deze mooie onderscheiding!

 
Strijdend Krijger Koerier pakt een verdiend punt Afdrukken E-mail

Het was voor de hekkensluiter in de derde klas recreatief zaalvoetbal Krijger Koerier een spannende woensdagavond in Sportpunt Zeeland. Na de dikke nederlaag (1-7) van vorige week tegen Intersport moest er nu aangetreden worden tegen het jonge team van Rood Wit uit Goes, waar eerder dit seizoen met liefst 11-2 van werd verloren.

Lees meer...
 
Rijen C1 - Kloetinge C1 Afdrukken E-mail

De opstelling van VVK is : op doel Thijs verdediging Dennis, Bart, Mick en Scout middenveld Lieve, Indy en Gijs en in de aanval Jasper, Job en Martijn. En we gaan aftrappen de wedstrijd begint.
En na de aftrap valt Rijen gelijk aan met een kopbal die een paar meter naast gaat. Dan hebben we een lichte blessure bij Scout maar het valt mee.

Lees meer...
 
RCS D2 - Kloetinge D2 Afdrukken E-mail

Vandaag hadden we een uitwedstrijd tegen RCS D2 alhoewel ze onderaan staan moeten we ze niet onderschatten. Na een goede wedstrijdbespreking en warming-up begonnen we aan de wedstrijd. Nadat we veel kansen gemist hadden opende we de score en volgden er nog meer doelpunten en gingen we rusten met een 0-4 voorsprong.

Lees meer...
 
Roosendaal E1 - Kloetinge E1 Afdrukken E-mail

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Roosendaal op papier een wedstrijd die je zou moeten kunnen winnen. De wedstrijd begint en Kloetinge heeft een sterke start, hierdoor krijgt Renzo een bal op maat aangespeeld van Levi Logger, waardoor Renzo alleen op de keeper gaat, maar die ziet zijn schot net naast het doel gaan.

Lees meer...
 
Kloetinge E5 kampioen Afdrukken E-mail

E5 kampioen 1

Verslag van de wedstrijd Kloetinge E5 tegen Kwadendamme E1. Zaterdag 16 november 8.45.

Lees meer...
 
Kloetinge E7 wint topper van Apollo E2 Afdrukken E-mail

Op zaterdag 16 november stond de topper tegen Apollo E2 op het programma. Bij aanvang stond Kloetinge E7 met evenveel punten en een wedstrijd minder aan kop. De wedstrijd begon zeer goed en in de eerste helft werden veel kansen gecreëerd. Helaas werden deze niet benut.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Volgende > Einde >>

Pagina 28 van 42

Inschrijven seizoen 2014-2015

Banner

Sponsors 2013

Vragen? mail de webmaster 
© v.v.Kloetinge 2009-2013.